Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD DRAGALIĆA

DRAGALIĆ

Delegacija DVD-a Kerestinec je u petak 23.01.2009. g. povodom održavanja 78. godišnje izborne skupštine posjetila DVD Dragalić ,prijateljsko društvo iz Brodsko-posavske županije sa kojim ih veže 10-godišnje poznanstvo.

Uz brojne predstavnike lokalnih DVD-a , predstavnike VZG-a Nova Gradiška i Slavonski Brod skupštini su prisustvovali i zapovjednik Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije Stjepan Županić, tajnik Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije Branko Barbarić, direktor tvrtke “Vatropromet” Nenad Radojčić te predstavnici lokalnih vlasti.

Marko Derežanin predsjednik DVD-a Dragalić predvodio je skupštinu koja je započela sa radom nakon održane pozdravne riječi gostima i članovima društva. Zatim su podnesena izvješća o radu u protekloj godini - zapovjednik društva Igor Šupica osvrnuo se na operativni dio vatrogasnog kadra u društvu. Da situacija na tom polju napreduje dokazuje 7 aktivnih članova koji su u protekloj godini pohađali osposobljavanje za zvanje Vatrogasac pri VZG-u Nova Gradiška. opširnije


Post je objavljen 28.01.2009. u 20:56 sati.