Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Metla zvana "Hloverka&Co"

Metla zvana „Hloverka&Co“ nastavlja čišćenje nesposobnih (čitaj nepodobno - nepoželjnih) kadrova iz Prisavlja.

Popis se već dobrano produljio.
Pometen je Danko Družijanić. Za njom je počišćena Nensi Brlek. Mislav Bago, zaštitni znak emisije „Otvoreno“, javljanja iz „Kokošinjca“ i emisija tijekom izbora za kojeg bi se mogla reći kao o čuvenom revolverašu: došao je tiho i ušao u legendu, jednako je tako tiho otišao iz Katedrale duha. Nakon najave posljednje od inih neemitiranih „Latinica“ u čijem se naslovu spominje vlast u negativnom kontekstu, Denis Latin je otišao na „bolovanje“.
Danas, eto, čitam u „JL“ „Hloverka maknula Štefanića s ekrana“. Primijetio sam kako se već podulje ne pojavljuje u ulozi voditelja emisije „Dossier.hr“. Nisam to povezivao s mogućnošću da je i njega zahvatila metla zvana „Hloverka&Co“. Ali eto ipak je tako.

Na pitanje „JL“ o razlozima udaljavanja Petra s Prisavlja urednica HNS (ne radi se o Hrvatskoj narodnoj stranci niti o Hrvatskom nogometnom savezu) jučer nije htjela reći.
„Sutra će Vam stići službeni odgovor!“ Tipično tumačenje ljudi nečiste savjeti. Onih koje obavljaju prljave poslove svojih nalogodavaca.
Ni protjerani jučer nije bio mnogo rječitiji, vjerojatno ponajviše zbog Etičkog kodeksa Inkvizicije Katedrale duha, pardon HRT-a.

Tko je slijedeći na redu?
Kako između spomenute „Metle“ (ili onih koji metlom rukuju) i, meni najboljeg voditelja Dnevnika HRT-a, Zorana Šprajca tinja već dosta dugo vremena, pretpostavljam da je on slijedeći. Volio bih da nisam u pravu!

Tko će na kraju ostati? Ne znam! Jedna sigurno hoće.
Ako ste slučajno pročitali knjigu TV kolumni Renata Baretića „Kadrovi kadra“ i sami će te zaključiti: Dijana Čuljak-Šelebaj. U knjizi doduše manjka drugo prezime. No po opisu osobe nema dileme da se radi o istoj osobi. O osobi za sva vremena.
Kao uostalom i njezina šefica!

Semper contra

Post je objavljen 28.01.2009. u 18:32 sati.