Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imjustakid25193

Marketing

<3 . 100 poteza četkom prije spavanja . <3

Šesnaest godina, jedan dnevnik, otkrivanje novog i drukčijeg svijeta: tijelo adolescentice, potraga za samom sobom kroz seks, čežnja da se doživi ljubav, iluzija da će je pronaći u mnoštvu kreveta, mnoštvu tijela, u nepoznatim kućama, s muškarcima koji je ne vole.
Za Melissu sve počinje s njezinim prvim iskustvom: u tom času shvaća, ili se zanosi shvaćanjem, kako muškarci ne žele upoznati bit jedne žene, kako nisu u stanju voljeti zanemarujući tjelesnost. Zbog toga Melissa podaje svoje tijelo bilo kome tko ga poželi, u nadi da će netko, gledajući je u oči, zamijetiti njezinu žeđ za ljubavlju. Završava, međutim, u mračnom i prljavom tunelu ponižavanja i boli izlažući se opasnosti da u njemu zauvijek izgubi ono što joj je najdragocjenije - samu sebe.


Knjiga je od jučer zauzela poseban položaj u mome tijelu. Zauzela je ono što već netko dugo drugi nije. Moje srce. Iznenadilo me je kako netko može to napraviti da bi samo pronašao samu sebe, a na kraju se izgubio u dugačkom tunelu boli i patnje. Isprva knjiga mi je izgledala toliko glupa, ali čitajući ju sam se uživila. Doživjela bih na svome tijelu, čitajući je , trnce i proživljavala bih njezinu bol. Svaka stranica koju bih pročitala donijela je novo iskustvo, svako slovo dočaralo mi je bol te djevojčice. Djevojčice zarobljene u tijelu žene. Prodati nekome tijelo da nađe samu sebe ? Daleko je ovaj čudan svijet mladih stigao.





Post je objavljen 28.01.2009. u 15:09 sati.