Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stazicsdp

Marketing

Zastupničko pitanje

U Saboru traje Aktualno prijepodne. Zastupnici premijeru i ministrima postavljaju pitanja. Evo mog pitanja potpredsjednici Vlade, gospođi Jadranki Kosor.

Približavaju se lokalni izbori. Predizborne aktivnosti HDZ-a u punom su jeku. Najprije treba prikupiti novac. Za to je očito bio zadužen bivši saborski zastupnik, a sada šef HDZ-a u Petrinji Željko Nenadić i još četvorica čelnika HDZ-a. Ali nije im baš sve išlo po planu pa je Državno odvjetništvo podiglo optužnicu protiv njih. Ukrali su 121.105 kuna.

Ne miruje ni obično članstvo. Oni na terenu provode kampanju.

Tako recimo, karlovačka Mladež HDZ-a, nakon što je porazbijala kafiće i napjevala se ustaških pjesama, prikuplja novac na falsificiranim potvrdama Centra za socijalnu skrb.

Samozvani šaman Luka Hodak i HDZ-ov načelnik općine Saborsko drogira svoje prijatelje bunikom.

Vaš član Zvonko Šalov, inače vijećnik u Lošinju istukao je lovočuvara koji ga je uhvatio u krivolovu.

Dražen Peraković, HDZ-ov načelnik Barilovića zabio se autom u električni stup i cijelo mjesto ostavio bez struje.

I na kraju, vaš član, zastupnik Mario Zubović, prvo je nepropisno parkirao, a onda i fizički napao djelatnika Zagrebparkinga koji je došao obaviti svoj posao i ukloniti nepropisno parkirano vozilo.

Pitam Vas, gospođo Kosor, možete li nam reći koje još daljnje aktivnosti planirate u kampanji i u kojim gradovima, kako bi se građani mogli na vrijeme skloniti?


Post je objavljen 28.01.2009. u 12:57 sati.