Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

209. u svezi svezom bez veze

Image Hosted by ImageShack.us


Dovodeći nas male građane drugog reda u situaciju kad sebi velika gospoda kretenska povećava plaće, a nama stežu remen, kad sebi obnavljaju vozni park, a mi nemamo za kruh (kaj da jedemo kolače???), kad nam brane čak i slobodu izbora želimo li zapalit cigaretu uz kavicu u kafiću ili ne..........pomislila sam i poželjela i ja jedan ovakav mali autić. Pa kad kupuju na veliko sigurno imaju dobar popust pa bih se i ja rado malo prišmajhlala za jedan takav, ak treba i ja ću svoju guzicu dati jer:

- dovodeći u vezu s vezom, svezala sam vezicu i vezica je sad postala velika veza i mislim da sve to skupa nema baš previše veze i da ne trebam sve dovoditi u svezu s vezom...ja bih ipak svezala sebe vezicom za volan ovog Mybacha.
Pozdrav u svezi veze, što ne dovodim u svezu njegovo ime, ali svi mi s malo dobrih veza i poveza u svojoj glavi znamo i ZNA SE o kome se ovdje radi.

Pristali mi ili ne ipak nas sve *ebe, *ebeni smo, silovani smo i nikome ništa. Gdje je nestala pravna Hrvatska? Kako da ih tužim za silovanje mog đepa, mog životnog standarda, mog dostojanstva...sad nije više dovoljna moja guzica.. sad me *ebe direktno u mozak. Ma ne samo mene, svi smo mi *ebeni i silovani...i tako još tri godine.







Post je objavljen 28.01.2009. u 08:43 sati.