Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Samodopadna samohvala

Naucila sam da je jedna od nuspojava trudnoce strahovita bol u kukovima ako zelim spavati lezeci na boku. A moram lezati na boku jer kad lezim na ledjima, onda imam osjecaj da bi mi lakse bilo spavati na zahodu. Druga nuspojava trudnoce je totalni gubitak sramote i manira wink Toliko o spominjanju zahoda! Treca nuspojava trudnoce je da bih dobrovoljno i rado prihvatila jos vise bolova samo da nasa nasljednica ili nasljednik bude sretno i da dobro napreduje prije nego dodje vrijeme za porod.

Sve zato da mi moje najdraze djetesce jednog dana kaze "mrzim te, ides mi na zivce, da sam barem usvojen/a!" Jedva cekam!

Uglavnom, razlog za piskaranje je da mi je dosadno jer sam uglavnom doma i uglavnom ne spavam.

Razmisljala sam malo o akvariju s tropskim ribicama kojeg imamo doma. Volim te ribice, iako mi je dosadno cistiti dno. Volim ih gledati smiruju me. Tok misli odveo me na prvu godinu studija kad smo na vjezbama iz biologije dobili frisko ispecane akvarijske ribice za seciranje eek Tu sam shvatila da je dobro sto sam jedan sasvim drugi smjer na dobrom, starom PMF-u jer ne bih u zivotu mogla ubijat ribice cak ni u svrhu znanosti. Rodjena sam vegetarijanka, to sam znala od malena.

Nedostaje mi more. Nedostaju mi putovanja. Zadnje putovanje ove jeseni bilo je vise nego dobro. Sad mi cak nedostaje i prljava, bizarno opasna Belgija.

U trudnickoj cekaonici u bolnici obicno vlada guzva. Jedna sam od rijetkih koja dodje sama, muz i hranitelj obitelji obicno je ujutro na poslu wink Vecina zena cita novine, obicno 24 ili jutarnji. Ja si ponesem knjigu. To je samo za sminku wink jer u zadnje vrijeme uopce nemam strpljenja za citanje knjiga ili novina, jedino se mogu skoncentrirati na blogove i vijesti koje citam po "najdrazim" portalima. Procitam mozda jednu knjigu tjedno ili cak i manje. Nekad sam citala tako brzo i tako raznoliku literaturu. Imala sam i vokabular sretan

Gle me sad! Pisem kratke uglavnom neozbiljne tekstice na svojem polutajnom blogu. I bas sam zadovoljna jer sam napokon pocela gubiti taj lazni osjecaj vaznosti koji ti daju pohvale, sirok krug interesa i dobro obrazovanje. Vise mi nije vazno letjeti, nego hodati.

Post je objavljen 28.01.2009. u 08:19 sati.