Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Kakav prekrasan dan


Nakon dugo vremena jučerašnji dan je bio kao iz snova.
Nakon što smo riješili u ponedjeljak svu administraciju, dobili smo konačno zeleno svijetlo da možemo uplatiti drenažni prsluk Smart Vest http://www.SmartVest.info.
Image and video hosting by TinyPic
Jučerašnje prijepodne odmah smo iskoristili za posjet zagrebačkoj banci i uplatili „amerima“ 60.543,28 kuna za drenažni prsluk.
Naravno, još smo platili i dodatnih 200,00 kuna za troškove obrade uplate.
Ovim putem se od srca zahvaljujemo obitelji Lukšić koji su cijelo vrijeme bili kao neka vrsta „posrednika“ između nas i „amera“ i bez kojih ovo sigurno ne bismo tako brzo iz realizirali.

Također smo naručili i pulsni oximetar http://www.kardian.hr koji košta ipak malo više od predviđenih 3.000,00 kuna. U kompletu iznosi točno 5.500,00 kuna i trebao bi stići za jedno tjedan dana.
Image and video hosting by TinyPic

Tokom jučerašnjeg dana javila nam se je i doktorica Jasna Stojić Brezak spec.anestezije, reanimacije i intenzivnog liječenja u KBC „Rebro“ i ponudila nam jednu vrlo zanimljivu suradnju a o čemu je riječ, moći ćete čitati u jednom od naših sljedećih postova, naravno ako se ta suradnja i iz realizira.
Samo da napomenemo da je doktorica Jasna Stojić Brezak bila jedna od voditeljica netom završene velike medijske humanitarne akcije "Darujmo život" a o nama i o našoj borbi saznala je upravo iz akcije „Darujmo Anji da nastavi živjeti“ koju je pokrenuo naš veliki prijatelj i veliki humanitarac gospodin Herman Marijo iz Amsterdama.

Da bi dan bio sasvim potpun, pobrinuli su se naši rukometaši hrvatska i naš najbolji skijaš svih vremena Ivica Kostelić.
Naši rukometaši dokazali i pokazali su kako se brane boje svoje Države hrvatska a Ivica je pokazao zašto je trenutno prvi skijaš svijeta.
Bravo rukometaši, bravo Ivice ponosni smo što Vas imamo.

Do novog javljanja i dalje Vas ostavljamo uz predivne taktove „Morske vile“, jer pobjednička se pjesma ne mijenja, zar ne?



Post je objavljen 28.01.2009. u 08:00 sati.