Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Entrails of a Virgin (1986)

(r: Kazuo 'Gaira' Komizu; originalni naslov: Shojo no harawata; aka Guts of a Virgin)

Image Hosted by ImageShack.us
Pičkica!

Koliko sam se samo pripremao za ovaj film...

Iz današnje perspektive je teško povjerovati da je upravo OVO taj ozloglašeni kultni japanski film koji je šokirao svijet, te bio zabranjen u nekim zemljama!

Image Hosted by ImageShack.us
Guza ko suza!

Šta se nudi u filmu?
Prije svega hrpa loše glumljenog i dosadno snimljenog seksa sa puno cviljenja i uzdisanja od strane i ne tako zgodnih japanki. Sjećam se da sam se prije palio na te azijatkinje, sve dok nisam pogledao prvi japanski pornić! Jebote, to ne možeš slušati, dok američke porno dive cijelo vrijeme viču "O jea, fak mi hard, harder! jea, o jea, a-ha, jea, aha!" japanke su više kao: "um-h! aii ii i i..III" ma u biti najlakše je to opisati kao nešto između glasanje pudlica i cure koja se muči sa tvrdom stolicom. E sad zamislite taj "horror" gdje od cijelog trajanja filma kojih 70tak minuta na oko 35-40 minuta ode na ta glasanja!

Image Hosted by ImageShack.us
Aw! Aw! Aw!

U ostatku trajanja filma nađe se pravih dragulja, kao naprimjer scena silovanja cure od strane nekakvog zombija, valjda, teško je reći pošto ga glumi neki tip koji je umuljan blatom i ima divovski kurac. Zatim tu je masturbiranje otkinutom rukom, felatio mrtvacu (barem mislim!), pljuvanje nekakve tekućine koje treba predstavljati spermu, te krvavi fisting koji završava vađenjem utrobe po kojem je film i dobio ime. I to je to!

Image Hosted by ImageShack.us
Rukohvat

Tih par scena vrijedi pogledati ali kako rekoh tih 5 ili čak i manje minuta nikako nije dovoljno za kultni status, ili visoko ocjenu.

Image Hosted by ImageShack.us
Domišljato korištenje stepenica


Praktični savijet:
Ako slučajno nabavite ovaj film, preskočite do otprilike 40te minute trajanja filma i odatle krenite s gledanjem uz povremeno skipanje dosadnih dijelova.

Ocjena: 3/10





Post je objavljen 14.02.2009. u 21:39 sati.