Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/p-a-t-o-l-o-g-i-j-a

Marketing

Pijani Rus pokušao silovati rakuna

Aleksander Kirilov nije se dobro proveo kada je želio začiniti svoj izlazak s ekipom tako što je pokušao silovati rakuna. Mudra životinja odgrizla mu je penis. On je sa svojom ekipom pio kada je naletio na opasnu životinju. "Kada sam ugledao rakuna, pomislio sam kako bi se mogao malo zabaviti", rekao je 44-godišnji Aleksander začuđenim kirurzima u bolnici u Moskvi, piše Sun.
Kirurzi će pokušati popraviti ono što se na Aleksanderovoj "muškosti" popraviti da. "Rekli su mu kako "stvar" može ponovno funkcionirati, ali da ne mogu vratiti ono što je rakun odgrizao", rekao je Aleksanderov prijatelj te dodao kako to što ostalo i nije baš nešto previše. Aleksander će sigurno drugi puta dobro promisliti nakon što odluči pijan silovati neku životinju.


Liječeni i rakun

Liječeni katolik je šečući kroz šumu uhvatio rakuna za rep. Rakun je cičao. Liječeni ga upozori:
- Živino, ako ne prestaneš tako odvratno cičati, što me podsjeća na dječji plač, uturat ću ti kurac u rodnu rupu!
A, rakun mu odvrati:
- Pa i Filip Šova mi ga je turao dok je išao u Sloveniju, pa još uvijek slobodno trčim kroz šumu. Doduše, katkad me za oblačna vremena zna zapeči u šupku.
Liječeni se zbunio i otišao doma pisat knjigu. Seljani su prepričavali kako je toliko smušen da ga i jedan običan rakun može zašprehat.


Post je objavljen 27.01.2009. u 17:51 sati.