Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1treehill4ever

Marketing

5. sezona počela ^^

One Tree Hill Season 5 Pictures, Images and Photos

Dragi naši čitatelji i obožavatelji Tree Hilla sigurno znate da se peta sezona počela prikazivat na HRT-u... S nestrpljenjem očekujemo šta će se dogodit sa Nathan-ovom košarkom, Peyton-inom glazbenom kućom, Brooke-inim poslom, Haley-nom poslu u školi...
Zato vam donosimo neke nove vijesti o Jamesu Lafferty-ju (Nathanu), pa pročitajte:

Poremećeni obožavatelji sustavno zlostavljaju američku teen zvijezdu

Nathan Scott Pictures, Images and Photos

TINEJDŽERSKA serija "One Tree Hill", koju prikazuje i Hrvatska televizija, u šest je sezona prikazivanja ujedinila klince svijeta, a američki obožavatelji željno iščekuju godišnji humanitarni košarkaški turnir, jer ondje sve zvijezde serije okupi organizator i miljenik djevojaka - James Lafferty.

Glumac koji se na ekranima u 124 epizode pojavio kao školarac Nathan Scott, željan uspjeha u košarci, odlučio je bojkotirati svoj turnir nakon pet godina uspjeha i za sve okrivio upravo svoje obožavatelje.

Zlostavljali su, tvrdi glumac, njegovu obitelj, prijatelje i njega i to više ne želi tolerirati
"Kao rezultat neprestanog zlostavljanja i bezobraznog napada na moju privatnost, putem e-maila i telefona, imajući za metu mene, moje prijatelje i članove moje obitelji, ne osjećam se lagodno u situaciji gdje trebam biti toliko blizak sa svojim obožavateljima", stoji u priopćenju 23-godišnje zvjezdice koja, izuzev spomenute teen serije u svojoj filmografiji nema niti jedan projekt vrijedan spomena. Tek će ove godine u nastavku kultnog "Donnieja Darka" pod imenom "S. Darko" debitirati na velikom platnu.




Post je objavljen 27.01.2009. u 14:01 sati.