Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stroke

Marketing

Ugo (srednji vanjski)


Ćao ćao. Moje ime je Ugo, ali neću dugo. Samo par crtica da povu…napišem; ne zato jer mi se piše, već mi se prsti ukočili. To je zato jer fliper ne igram, brat bratu, ima već nekih 6-7 godina.
Pitate me zašto Ugo? Zato jer puše jugo, i zato jer je to lijepo njemačko ime. U biti, posvećujem to ime njemačkom rukometnom izborniku koji se jučer suzdržao i nije udario šakom u glavu slovenskog suca. Da su kojim slučajem sudili nama...
"eheeej, Udovičiću, ostavi te udove zloćko jedan! Nismo u Barceloni, pa da tako pipkaš suce po terenu. Nagazi ga muški, onako kako samo ti znaš!!!"
Ali, istini za volju, nisu svi Slovenci suci. Ima i onih koji se bave drugim uslužnim djelatnostima koje iznimno cijene analni Hrvati. Zato i jest uvaženi voditelj Đeri Springer Stanković u emisiju pozvao njih par komada, dok je sa druge strane gosn Dikobraz bio sam.
Ne mogu se najbolje sjetiti te emisije, ali mislim da su pred sam kraj šoua ovi Slovenci skinuli gaće i počeli prduckati, dok je Đeri Springer Stanković potrčao prema Dikobrazu sa vlastitim sakoom da mu prekrije g-lavu, te je vikao : "gosn precjednik, recite mi da to niste bili vi! Recite, ili zauvijek šutite!!!"
Na to je gosn Dikobraz pocrvenio, pa pobijelio, a na kraju totalno poplavio.

Evo i jedan stih kojeg Ugo prigodno poklanja kaubojima pred utakmicu sa Francuzima :

Kad vas vidim dižu mi se živci,
Ajmo naši re-pre-zen-ta-tivci!


Moj i Speedyjev omiljeni spot iz devedesetih...





Post je objavljen 26.01.2009. u 23:40 sati.