Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kmidsliburnija

Marketing

Ekipe MNK Punat i Klas Matulji pobjednici su 4. izdanja Liburnijskog malonogometnog maškaranog turnira

U sjajnoj atmosferi ove subote u dvorani Gorovo u Opatiji odigrane su utakmice dječjeg i seniorskog malonogometnog maškaranog turnira.

Pobjednik dječjeg turnira je ekipa MNK Punat iz Punta koja je u finalnoj utakmici nadigrala ekipu MNK Kastav koja je osvojila drugo mjesto. Trećeplasirana bila je ekipa MNK Saller Team iz Jušići.

Nagrada za najmaškaranu ekipu dječjeg turnira pripala je ekipi MNK Kvarner iz Matulja dok je najmaškarani pojedinac Sven Vukić iz istoimene ekipe.

Ekipa Klas iz Matulja pobjednici su seniorskog turnira. U finalnom doigravanju ekipe Klas Matulji i drugoplasirana ekipa Maškarana konoba iz Lovrana pobijedile su trećeplasiranu ekipu Klauni iz Rupe, a međusobno odigrali neriješeno 2:2 . Zbog bolje gol razlike pobjednički i prijelazni pehar turnira pripao je ekipi iz Matulja.

Najmaškaranom ekipom seniorskog dijela turnira proglašen je Maškarani Tin dok je najmaškarani pojedinac drugu godinu zaredom Boris Puž iz ičićanske ekipe Ni nas... šli smo na skijanje.

Zahvaljujemo se svim ekipama na fer i korektnom nastupu bez ijednog incidenta kao i na odličnoj atmosferi te svim pojedincima koji su pomogli pri organizaciji te tako omogućili da se turnir održi. Posebno zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima koji su potpomogli humanitarnu akciju koja je ocijenjena kao vrlo uspješna i koja će, nadamo se, prikupljenim sredstvima omogućiti lakši život bratu i sestri Bužanić kojima je turnir posvećen.

Post je objavljen 26.01.2009. u 17:50 sati.