Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Zimska liga Lagvić, prvi duži ovogodišnji trening i kupovina bicikla

Ni ovu nedjelju nisam otišao na Zimsku ligu Lagvić. Bilo je zadnje kolo. Bilo kakve isprike su sada nebitne. :o(

Da bih odagnao tugu, napravio sam prvi ovogodišnji trening od 20 km. Pretrčao za 02:17:16, s avg HR 133, max HR 144, 06:52 min/km. Vrijeme oblačno, bez vjetra i s ugodnih 5°C. Sagorio sam 1.448 kcal.

Misli su mi već na slijedećoj trci Mrak kombinacije. Ovaj puta se ide na Danjku, pa na Snježnu Kraljicu. Iz karta samo slutim gdje se nalazi ta livada.

Obzirom da se ove godine planiram baviti triatlonom, tražim cestovni bicikl. Pri tome, ne mislim dati kraljevstvo za konja i izbor mi je ograničen. U subotu sam obišao par prodavaonica. Čuo sam i mišljenja nekoliko natjecatelja, što aktivnih, što bivših, što triatlonaca, što biciklista i zaključak je: koliko ljudi, toliko mišljenja. Obzirom da ništa ne razumijem vezano uz biciklizam, osjećam se izgubljen. Otprilike kao južnoamerički domorodac iz prašume koji dolazi u zapadnu Europu i treba kupiti automobil. Trenutno su u igri jedan rabljeni bike za 4k kn s kombiniranom opremom Tiagra, 105, Ultegra, jedan novi bike iz trgovine za 5,5k kn s Campagnolo Veloce opremom (kažu mi da je to u rangu 105), jedan rabljeni s kombiniranom opremom Sora, Tiagra za 3k kn, te imam još jednu ponudu za rabljeni s kombiniranom opremom 105 i Ultegra za 7,5k kn. Ovaj zadnji mi se čini jako napuhan, pa nije isključeno da pitam vlasnika da ponudi realniju cijenu za 2 godine rabljeni bike. Naime, po cijeni od 7,5k kn ima 105 i u dučanima.
Nije lako odlučiti, kad ne znaš što kupuješ. Savjeti dobrodošli.


Post je objavljen 25.01.2009. u 21:50 sati.