Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PIROMAN HARA PANČEVOM

PANČEVO

Samo za dva dana u Pančevu su se dogodile dvije paljevine - u jednoj je izgorio kiosk, a u drugoj su uništena tri automobila. Uzrok požara za sada nije poznat, mada se nezvanično spominje da je vatra podmetnuta.

U noći između utorka i srijede kod pančevačke "Azotare" zapaljen je jedan kiosk. Već naredne noći, oko tri sata, nekoliko stravičnih eksplozija probudilo je stanovnike ulice Marka Kulića. Preplašeni stanari rekli su da su čuli tri eksplozije, jednu za drugom, i osjetili kako se prozori tresu. Prema njihovim riječima, kad su izašli na ulicu imali su što vidjeti. Ispred kuće kod broja 26 gorjela su tri automobila.

Požar je buknuo na "renault megan",i potpuno ga uništio. Vatra se proširila i na dva automobila parkirana pored "megana", "ford eskort " i jeep "kia". Prema nezvaničnim informacijama, automobili koje je vatra zahvatila pripadaju Zoltanu Papu, vlasniku jedne od staklarskih radnji u Pančevu.

Jedna susjeda ispričala je da se plamen dizao do vrha kuće ispred koje su bila zapaljena vozila.
- Gorjeli su automobili, ali i grilje na prozorima. Upalila se i klima-uređaj na kući. Strašno sam se uplašila, jer kroz ulicu prolazi plinski razvod, a plin svi manje-više imamo. Sreća da u susjedstvu imamo vatrogasca koji je brzo intervenirao i već za petnaestak minuta požar je bio lokaliziran - rekla je ona.U pančevačkoj Policijskoj upravi nisu htjeli komentirati ova dva požara, kao ni potvrditi da su povezani. Kurir


Post je objavljen 25.01.2009. u 07:17 sati.