Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Ronaldo: Manchester United je moj dom

Kalkuliranja hoće li Kaka karijeru nastaviti u Manchester Cityju nakratko su dopustila Cristianu Ronaldu da odahne od medijskih nagađanja vezanih uz mogući transfer u Real Madrid...
Ipak, čim je situacija oko Kakine budućnost razriješena u korist AC Milana, najbolji svjetski nogometaš u izborima FIFA-e i France Footballa vratio se u stvarnost u kojoj je ponovno morao odgovarati na pitanja s kojima je suočen u posljednje vrijeme. Portugalac u dresu Manchester Uniteda takve je navode nazvao pukim špekulacijama, a zatim izjavio ljubav klubu u kojem igra.
- Sve što se navodi o Cristianu Ronaldu samo su nagađanja potaknuta time da svaki moj potez prate mediji i publika - tvrdi.
- Oko 90 posto stvari koje se o meni pišu u rangu su špekulacija, a jedina prava istina je ta da sam sretan u Manchester Unitedu. Ovdje je moj dom, osvajam trofeje, okružen sam prijateljima, trenerom i suigračima koji mi vjeruju, te navijačima uz koje se osjećam voljeno.
- Osjećam se kao da sam dio namještaja u Unitedu. Ne znam što će se sutra dogoditi, no znam da sam sretan tu gdje jesam. Možda i zato što nikada nisam mislio da ću igrati u ovako velikom klubu. Sanjao sam nastupe za Benficu, Porto i Sporting, ali nikada nisam mislio da ću doseći nivo da zaigram za klub takve tradicije i jakosti - zaključio je.


Post je objavljen 24.01.2009. u 20:28 sati.