Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raftmania

Marketing

Carnival Snowboard Session - Rijeka

Image and video hosting by TinyPic

Ako ne znate što ćete raditi 31.01 ove godine sram vas bilo :-). Naravno svi ste u Rijeci. Tamo snowboard klub "Nine" već drugu godinu za redom organiziraja ludi pustolovni tulum - Carnival Snowboard Session!

Znamo iz vlastitog iskustva da ludo i vruće snježno natjecanje, stotinjak metara od mora, je sigurno nezaboravno proveden dan.

Pa pročitajte što organizatori imaju reči o tome i u svoje planere upišite Rijeka 31.01.

Snowboard klub NINE u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Rijeke organizira međunarodno gradsko snowboard natjecanje pod nazivom Carnival Snowboard Session. Ovo se natjecanje organizira po drugi puta sa željom stvaranja tradicije međunarodnog hrvatskog natjecaja bordanja u gradu.

Za organizaciju ovog događaja šleperima se u Rijeku doprema 70 kubika snjega. U postavljanu bine i staze prošle godine radilo je 30 ljudi i uredili su je u roku od 5 sati. Staza je bila duga 50, a široka 12 metara. Ove godine staza se sa stepenica pokraj hotela Bonavia planira produžiti u odnosu na prošlogodišnju.

Ciljevi događaja
Ovom prigodom okupit će se ponajbolji domaći, te boarderi iz ostalih europskih zemalja (Island, Švedska, Slovenija, Austrija, Mađarska, Bugarska itd). Natjecatelji će svojim vatrolomijama ostavljati gledatelje bez daha, a ujedno će morati impresionirati stručni žiri te zaslužiti svoje mjesto na postolju. Ovogodišnji glavni sudac je Iztok Šumatić (SLO) sudac svjetskog juniorskog prvenstva u Bad Gastein( Austrija) i više natjecanja svjetskog kupa.

Nakon cjelodnevnog natjecateljskog progama pod vođenjem popularnog voditelja organizirana je svečana dodjela nagrada nakon koje spremamo after party sa raznovrsnim glazbenim programom.

A više informacija potražite na: http://www.carnivalsnowboardsession.com/

Post je objavljen 22.01.2009. u 22:26 sati.