Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Jebem ti državu Hrvatsku!!!!!

Drage drugarice i drugovi,

eto ružne stvari dešavaju se u lijepoj našoj prokletoj Hrvatskoj državi pička joj materina.

U medijima, kako pisanim, tako i televiziji, možete doznati da je četvorica osumnjičenih za ubojstvo našeg sugrađanina Luke Ritza pušteno da se brani sa slobode.
Ponavljam, četvorica osumnjičenih za teško ubojstvo nedužnog čovjeka pušteno je da se brani sa slobode.
Ne znam više šta bi pisao. Toliko sam ogorčen. Jer ako je takva pravda pustiti proklete sadističke majmunske gadove i kurvine sinove koji su na mrtvo ime prebili čovjeka koji im nije ništa uradio, onda meni dođe da spakujem kofere i odselim se van. Ja ne želim više živjeti u ovoj prokletoj posranoj govnari od države u kojoj se tolerira čin sadističkih govnara.
Ovu državu očito nije briga, kako za živote i zdravlje njezinih sugrađana, tako i za pravdu.
Neču sad spominjati ni Staljina, ni Tita, ni to kako bi se krivci proveli da je komunističke pravde niti ču kenjati sa parolama jer nije prikladno.
Pokušajte se sad svi zamisliti kako je njegovim roditeljima i prijateljima, njihov najdraži je sad pod zemljom, a krvnici slobodni i mogu činiti što žele. Tko zna, možda već sutra nađu nekog novog Luku i ispremlate ga. Ako se to i desi, nadam se da če bit sin od istog onog političara koji je donosio takav usrani sjebani zakon koji predviđa puštanje na slobodu delinkvente koji krvavo umlate nedužnog čovjeka. Ova prokletnička kurčeva država sjebana je kao i njezine institucije. Jer, očito, veću kaznu se može dobiti za ne vračanje knjige u knjižnicu na vrijeme, švercanje u javnom prijevozu ili pogrešno parkiranje nego za ubojstvo nevinog mladića čiji je jedini grijeh bio što je izgledao drugačije i što nije imao 2 kune i cigarete. Zar život nedužnog čovjeka vrijedi tako malo? U ovoj državi očito da. Nadam se da će propasti ova država i onaj ko ju vodi. Jebem li im svima mrtvu prokletu mater.

Post je objavljen 22.01.2009. u 04:58 sati.