Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

la la la Ela! :)

UPDATE ALI NA VRH POSTA!!!!!!! partypartypartypartypartypartypartypartypartyparty


Humanitarna akcija završila


Dragi naši blogeri, blogerice i svi ljudi dobre volje, obavještavamo Vas da je akcija „DARUJMO ANJI DA NASTAVI ŽIVJETI“ koju je pokrenuo naš veliki prijatelj i bloger Herman Marijo završila.
Eto u samo 8-9 dana prikupljeno je potrebitih 60.000,00 kuna koliko košta drenažni prsluk Smart Vest a koristit će našoj Anji da nesmetano diše, odnosno sprječavat će učestale infekcije dišnih putova a samim time smanjit ćemo česte odlaske u bolnicu.

Dok se dojmovi malo ne slegnu i dok ne prestignu još neke uplate za sad Vas pozdravljamo i još jednom se svima od srca zahvaljujemo na angažmanu u ovoj akciji.

Ljudi, stvarno ste divni, HVALA VAM!

MalaAnja


Evoga! Tako sam sretna! Bravo!!!! Bravo!!!!!! kisswavethumbup
Sad mi ova muzika super paše!


Ovih dana teško je bit dobre volje, čak i s malim psom koji je dooobar i paaametan! I koji me odvuče van nekoliko puta na dan. U šetnje u kojima zaboraviš na trenutke da si u banani. Big banana, my man, biiig banana!
Ma kvragu! Blago nesretnim bogatunima, oni bar imaju novčiće da ih tješe. Ne moraju strepit nad golom egzistencijom! Kad si dekintiran siromah, sve je nekako teže. I smijeh od srca često ti se sledi jer u sekundi ti prođe glavom neki problem, neki strah....Tako meni, dok se smijem malome blentavome psu, često pokvari sreću tamo neka tjeskobna misao, padrenostrum koji je nesretan... a tu svoju nesreću dijeli samnom. Kapom i šapom.
Ajde, sad, dosta je bilo kukunjave! Kvraaaaaagu! Je tig? pjeva

Mala cura trčkarala je kroz divno grmlje, veselo mašući repom. Svaki čas zastajale bi i grickala šišarke, grančice, travke. Trčala je prvo sama, a onda bi naišli njeni veliki i mali prijatelji te bi se mala jako veselila! jer mogu trčat zajedno. I navlačit štapove, i ...IGRAT SE!!!!!!!! S vremena na vrijeme čula bi Nju kako ju doziva pa bi dotrčala pokazati se. Ona ju je uvijek pohvalila kad bi poslušala. Trčeći tako, nanjušila je nešto divno u travi! O, znala je mala cura da Ona neće bit sretna ako ju vidi da to njuška. Ali to je tako krasno mirisalo da je mala malo liznula! Mmmmmm!!!!!! I prije nego si je mogla pomoći, mljackala je tu divotu. Naravno, kao i svaki put kad bi mala našla poslasticu kako samo tako leži na zemlji i čeka na nju, prolomio se gromovit glas FUJ TO!!!!!! Mala je žurila ponjupati što više te divote prije nego joj Ona pokvari veselje! No Ona je u galopu stigla do nje i mala se odlučila na bijeg. Ponadala se da će se ona zadovoljit samo predikom. No ovaj put izgleda, nije bilo šanse. Maloj nije padalo na pamet da ju posluša i dođe joj! Nisam ja blesava, pa da me zdrmaš, mislila je. No Ona se prignula i pozvala ju. Mala tome ne može odoljeti! I prišla je. Pomirena sa sudbinom. Ona ju je zgrabila za ogrlicu i odvukla ju do divotice te vikala FUJ TO! NE DIRAT FUJ! ZLOČESTA MALA! FUJ! I još ju je dobro zdrmala za šiju! onda ju je pustila i rekla joj da ide i bude dobra! Još joj je par puta dobacila nešto o ne diranju fuja. Dotle je mala legla na zemlju, velikim okicama pokušavala ju je razoružat! No ona je izbjegavala gledat malu u oči. Tako je mala gricnula travku kraj sebe, pa malo šapicom razgrnula zemlju....A onda je shvatila da mora bit još nečeg tu i prionula na posao. Kopala je rupu i zabijala njuškicu unutra, to jako dobro miriši! Korijenčići su fini, slatki i mala ih jako voli. Polako zaboravivši predike, krenula je za Njom. No Ona je htjela ić doma. A mala nije htjela! Ona ju je dozivala, no mala pomisli Mogu ja i sama, ne moraš ti ić samnom! Krene lijevo, krene desno, a iz daleka čulo se kako ju Ona doziva. Isprva mirno, pa glasnije, i na kraju uznemireno. No mala nije znala šta sad da radi! Glas je dopirao odasvud! Nakon što je pretrčala veliki put, mala krene zabrinuto prema svom domu. No bila je sama, a sama nije znala šta bi. pa je sjela i čekala da ju Ona nađe. A Njen glas se udaljio, pa opet približio....Susjed ju je zapitao Mala, a ča ti činiš sama, a? Ča si pobigla? Ne slušaš a? Ajde, ajde, sad će ti Ona doć! U tom trenu Ona se pojavila. Pa kadi si ti, prase jedno!? reče Ona s olakšanjem. Mala je bila prestrašena i laknulo joj je da nije više sama. A Ona ju je i hvalila i držala joj lekcije o bježanju, sve u jedan glas. Doma je mala morala ić na Mjesto! i tu ostat sve do večere. On ju je pomazio i rekao Ča si radila a?Ajde, ajde, dobra budi! Niti jednom ju nije pomazila. Odvela ju je van kratko i poslala spavat. Mala teško uzdahne i spusti glavicu na svoj jastuk. Težak je život jednog malog, nestašnog psa!











Post je objavljen 20.01.2009. u 00:25 sati.