Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rusalka

Marketing

Vegetarijanac, 2. dio priče

Photobucket
photo by flickr



2. dio

No, ubrzo ...

Ubrzo je Wolf shvatio kako je 'čudesni' napitak uklonio ne samo pomisao na meso, već i svaku potrebu za jelom.
Jedna bočica napitka zadovoljavala je sve Wolfove dnevne potrebe. Iako više uopće nije jeo, osjećao se izvrsno. Kilogrami su se topili, nestajale su masne naslage, na trbuhu mu se ponovo ocrtaše pločice, kao kad je bio u dvadesetima.
Krenuo si u teratanu? upitala ga je Sabina dok su se jedne večeri svlačili jedno kraj drugoga, pred odlazak na spavanje. Wolf je odgovorio potvrdno, no poslijepodne nije proveo u teratani, radio je. Morao je naći honorarni posao, sada su mu već trebale tri bočice dnevno, izdatak je premašivao Wolfov 'crni fond'. Ipak, ni na trenutak nije pomislio odustati od novih narudžbi. Osjećaj koji je napitak donosio bio je fantastičan, nestalo je nadutosti, težine, umora, Wolf se osjećao moćno i izgledao sve bolje. Podbradak mu se istopio, ocrtale se čvrste linije čeljusti, ten se pročistio, kosa postala gušća i sjajnija, nestale sjedine. Počeo je primjećivati kako opet privlači zainteresirane ženske poglede.

Svakog mjeseca Wolf je naručivao novu pošiljku napitka, svakog sljedećeg mjeseca sve veću količinu. U travnju su mu već trebale četiri bočice dnevno, a početkom svibnja odlučio je naručiti duplu zalihu. Otkucao je web adresu pošiljatelja i sledio se kad je ugledao natpis closed. Vjerojatno samo privremeno ... pomislio je sa zebnjom, no kad je sljedeći puta pokušao, ustanovio je da je stranica izbrisana.
U ponedjeljak je ispio posljednju bočicu čudesnog napitka. U srijedu je opet počeo osjećati glad, u petak je već bio toliko izgladnio da je pokušao pojesti vegetarijansku večeru koju mu je pripremila Sabina. No, na prvi zalogaj, spopalo ga je takvo gađenje da je polusažvakani poriluk ispljunuo natrag u tanjur. Sljedećeg ponedjeljka je već ludio od gladi, no ustanovio je da mu se vratila želja za seksom.

...

Sabina je neko vrijeme uživala u ponovo probuđenoj muževljevoj želji, no ubrzo je shvatila da ga ne može pratiti. Wolf joj ni na trenutak nije dao mira, ujutro bi je budio poljupcima a navečer bi je, kad bi se vratila kući, počeo svlačiti već na vratima. U vrijeme pauze dojurio bi u njezinu firmu pa bi je obljubio u spremištu za metle, u haustoru, a jednom čak i ispod njezina kancelarijskog stola.

Tako žestoko i toliko često nismo se seksali ni prvih dana, ni za vrijeme medenog mjeseca ... hvalila se Sabina svojoj prijateljici Irmi. Seks za doručak, ručak i večeru, a Wolfu nikad dosta. Sad je već počeo tražiti i užinu i 'midnight snack' ...ha ha ha ...
Kakvim ga to ljubavnim napitkom pojiš? Daj i meni recept ... našalila se Irma.

...

Te ga je noći odbila s iskrenim žaljenjem: Oprosti, ne izgovaram se, želim i ja tebe, no glava mi doista puca, a i sve me još boli od podnevnog seksa. Bio si tako žestok ...
Uz to, imala sam očajno naporan dan, a i posvađala sam se danas s mamom ... Zamisli samo, zatekla sam je kako malog poji nekim travama, kupljenim od tko zna kakvog travara. Tvrdila je da je to za otvaranje apetita ...
Mislim da bismo joj se trebali zahvaliti i upisati Mirka u vrtić
...

No, Wolf se nije obradovao što će se mu sin konačno krenuti u vrtić, nije požalio Sabinu zbog glavobolje. U njemu je planuo bijes zbog Sabinina odbijanja. Dok je ležao kraj žene koja je ubrzo zaspala, bijes je u njemu rastao a želja bujala. Te je noći Wolf opet počeo misliti na meso, mlado, sočno .... krvavo meso.

Lijepo oblikovani mišići, bez trunke sala ... mislio je Wolf zureći u oblu zadnjicu djevojke u uskim tajicama koja je njišući bokovima koračala na korak pred njim. Potom mu pogled privuče bujno poprsje mlade plavuše koja mu je dolazila ususret, a već u sljedećem trenutku pođu mu sline dok je mjerkao duge depilirane noge crnke u minici.
Ušavši u prepuni lift, Wolf je tijekom vožnje stajao tik iza visoke vitke brinete, gotovo je dodirujući. Snažna mu erekcija zategnu hlače, oči mu bljesnuše, uši se naćuliše, nozdrve raširiše.
'Ispod' mirisa pudera, dezodoransa i chanela 5, Wolf je njušio miris svježeg mesa i osluškivao šum krvi koja je kolala žilama.

...

Sjedili su na trosjedu, jedne srijede, nekoliko mjeseci kasnije, Wolf je gledao televiziju a Sabina listala novine. Pomalo je žalila, no ipak je odahnula kad ju je Wolf prestao 'prepadati' više puta danju i noću i vratio se na stari ritam, subotom uveče.
Koja perverzija! uzviknula je Sabina, okrenuvši stranicu 'Dnevnog lista'. Silovatelj joj je odgrizao komade mesa s nadlaktica, trbuha i zadnjice ... To je već jedanaesta žrtva, policija i dalje tapka u mraku, cijeli je grad u panici, žene se više s prvim mrakom ne usuđuju izaći na ulicu ...
A ovi s televizije doista nemaju nimalo ukusa, baš večeras staviti Hanibala Lectora na filmski program, gdje im je osjećaj za mjeru?


...

Wolf je ustanovio da su mu se uz njuh izoštrila i ostala čula.
Sada je savršeno vidio i u najcrnjem mraku, čuo je zvukove koji su ostalima bili nečujni. Dok je, mučen glađu i nesanicom, te noći stajao kraj prozora i gledao u fasadu susjednog nebodera, njegov je pogled prodirao ne samo kroz tamu nego i kroz zidove. Vidio je obrise tijela sklupčanih u posteljama, čuo šum disanja usnulih žena, njušio isparavanja njihove kože, ugrijane pod pokrivačima.
Oblaci načas zakloniše mjesec.
Desetak minuta kasnije, sat poslije ponoći, oblaci se raziđoše. Mjesečina je osvjetlila fasadu nebodera po kojoj se, poput guštera, vješto i brzo penjala ljudska prilika u crnom, s kukuljicom na glavi.

Wolf je krenuo po svoj 'midnight snack'.

...

Zašto imaš tako velike uši?
Da te bolje čujem ...
A tako velike oči?
Da te bolje vidim ...
A tako velike zube?
Da te bolje ... pojedem!


Photobucket
Little Red Riding Hood





mali Miško: Čistoća je (samo) pola zdravlja ...



Post je objavljen 19.01.2009. u 15:31 sati.