Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pepacoolgirl

Marketing

°°Ročkasii!!°°

Hy, ljudi!! Ja se udostojila javit.. Bilo mi je i vrijeme.. hh.. Počet ću od srijede.. Išle smo Ria, Romana i ja kupit poklone za ročkas Patty i Maji. hhh.. Koji su ono lomovi bili u Terranovi.. Mi tamo dođemo na kat. A ono tamo roba ko da je rasprodaja Madonnine odjeće.. Ekee.. Tamo iza je već bilo cool krpica.. I vidila sam si jednu cooool majicu na kojoj piše I <3 music. Fora je, al ću čekat da si ju kupim dok ju snize.. x).. U Terranovi skupa majica od 40 kn.. Pol stvari im je 15 kn sada.. x). Kupila sam jednu zakon majicu, Hello kitty naušnice i Puca bedž za Patty i zkn tajice, naušnice i bedž za Maju..
U petak je bil Pattin ročkas. Išle smo samo mi kokoške bez dečkiju na klizanje i u McDonald's. Zaključila sam da je Šalata ipak puno bolje klizalište od Velesajma.. Led im je puno bolji, a o mjuzi da i ne govorim.. x).. U mekiću nam je bilo zkn. Hh.. Ja sam tam bubnjala po čaši, a cure ošle u WC i tam neš pjevale, i kaže neka od njih ko da paze da ne dođe čistačica.. I taman onda uđe čistačica i cure šmugnu van, a Maja još uvijek tam maše kosom i pjeva.. xx)).. Rikavale smo od smijeha... x)...
U subotu je bil tulum kod Maje. Bilo je zaaaaakooon. Cijelo vrijeme smo plesali, igrale bocu istine, zezali se.. To je to ukratko. x). Ma zkn je bilo. Pozz svim mojim partymakerima. Byebye!!

Photobucket

Post je objavljen 18.01.2009. u 16:25 sati.