Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

73 Gdje zavrsava stvarnost, tu pocima san

Zaspala sam i utonula u prijatne snove. U njima mi se javljala Laura u svom erotskom bijelom rublju. Nakon nekog vremena sam osjetila da mi neko ulazi u krevet, i šapuće:

-"Tako sam usamljena i hladno mi je. Hoćeš me zagrliti i malo ugrijati?"


Ni sama ne znam što sam odgovorila, vjerojatno nešto potvrdno, jer je jedino Laura mogla doći u moju sobu.

U mraku i u polu snu ni sama ne znam što se dešavalo te noći, jeli to bio san ili stvarnost.

Laura je bila hladna, ali u zagrljaju smo se jako brzo ugrijale i poslije kratkog vremena postalo nam je čak i ugodno toplo, možda i pretoplo, osjetila sam da me njeno tijelo grije i više od same topline osjetila sam uzbuđenje ženskog tijela koje se nalazi kraj mene.

Instinktivno smo se grlile i nastavile smo raditi nešto sto smo započele na plesnom podiju i to par dana ranije, počele ili bolje reći nastavile smo se nježno dodirivati rukama i ljubiti vrat, ramena i lica jedna drugoj, ne znam koja od nas dvije je preuzela inicijativu, vjerojatno je to bila simultana želja i akcija naših ruku , nogu tijela, jezika, usana.

Ljubile smo se sve više i sve žešće, a onda sam osjetila njene grudi u mojim rukama, bile su tople , meke i okrugle, mamile su na dodire, a domamile su moja usta i usne na njene bradavice. Polako ispočetka ali sve brže i žešće sam joj ljubila bradavice, a poslije toga i cijele grudi.

Ni sama neznam kad sam se počela spuštati prema Laurinom trbuhu, istovremeno sam osjetila da se cijeli krevet ili Laura okreće i osjetila sam njene usne na mojim grudima, a moje bradavice su se uspravile i otvrdnule, nakon nekoliko pokreta osjetila sam kako njene ruke putuju prema mom pupku i jos niže, prema mojm bokovima.

Laurino lice je bilo sve bliže mom Venerinom brežuljku, vjerojatno istovremeno kao i moje usne na njenom. Sad smo obje bile poluotkrivene a naša tijela su pokrivala jedno drugo našim oblinama i poljupcima, koji su bili sve topliji i sve vlažniji.

Jedna drugoj smo zagnjurile glavu u međunožje, tako da su nam se noge same od sebe rastavljale kako bi dozvolile ugodi dodira da poplavi naša intimna mjesta.

Toliko prirodno i spontano, kao da smo to radile već sto puta ljubile smo jedna drugoj naše vulve, a rukama dodirivale ona najskrivenija mjesta koja smo mislile da nikad nitko neće dotaknuti osim nas samih, ali u tom zanosu strasti sve je bilo tako prirodno, ugodno, strasno, orgazmično...

Nisam ni svjesna kako je sve počelo, a još manje kako se odvijalo, a kraj ili orgazam je bio tako snažan i vjerojatno istovremen da nisam ni svjesna kad je sve završilo, a kad smo obije utonule u san ili je to sve skupa bio samo san ili moja zelja.

Ujutro smo se probudile sa osmijehom na licu, ali sa pogledom jedna drugoj na noge, jer smo ostale u nekom čudnom obrnutom položaju, istovremeno smo se probudile, nasmiješile i pobjegle, jedna u kupaonu, a druga u svoju sobu.
Nikad sa sigurnoscu necu moci reci sto je bio san, a sto stvarnost, jer meni je sve izgledalo kao predivna romansa o ljubavi.

Kad smo se obukle i silazile u salu za doručak, nismo se ni gledale u oči, nego samo nekako do usana i smijesile smo se jedna drugoj držeći se za ruke .

Nakon doručka svi skupa smo otišli u bolnicu na naše dnevne zadatke, a ja sam nakon što sam svih obišla po običaju završila u gradu.








Post je objavljen 18.01.2009. u 00:56 sati.