Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

72 Ples razocaranja

Iduci dan smo po vec ustaljenom obicaju isle na obuku u bolnicu.
Kad smo se vratile jedva smo cekale da se nesto novo dogodi, samo nismo znale kako te nove osijecaje iskazati jedna prma drugoj.

U toj zbrci emocija odlucile smo otici vani na neki provod, za sto je bilo potrebno obuci se malo provokativnije.

Laura me upitala što bi obukla i ja sam joj preporučila roza haljinu, jer joj se prfektno uklapala sa bijelim rubljem koje je obukla. Ono što me malo iznenadilo je da je obukla carape, a ne hulahopke, iako su se u to vrijeme hulahopke nosile masovno radi praktičnosti. Gledala sam kako ih je zakačila na haltere i to mi je bilo jako simpatično.

Kad smo bile gotove, krenule smo u obližnji klub pješice, jer je bio udaljen samo par stotina metara od našeg hotela. Sjele smo u sredinu sale i ugodno pričale o nevažnim stvarima, ono što bi se reklo - ćaskale. U jednom trenu su nam pristupila dva srednjovječna muškarca, predstavila se i zamolila nas za ples. Kako su nam se učinili simpatičnim, prihvatile smo.

Bili su Englezi, domaći. Najprije smo kurtoazno razgovarali o općim temama, a kasnije smo se dotakli i naših bračnih statusa. Oni su obojica bili oženjeni i imali su slobodan dan za zabavu, jer su im žene tog dana čuvale djecu, a idući tjedan je bio red na njih dvojicu da čuvaju djecu, a njih dvije da idu u grad.

Kako toga u Italiji nije bilo, to nam se učinilo jako zanimljivo i želila sam to primjeniti odmah kad dođem nazad. Plesali sam nekoliko plesova i onda su nam se kavaliri pridružili za solom. Još smo malo pričali i ponovno zaplesali.

Odjedamput sam vidjela kako se Laura vratila sa plesnog podija ljuta i sjela za sto. Njen partner joj je nešto objašnjavao i na kraju su se razdvojili - ona je ostala sjediti, a on je otišao. Kad je ples završio, sa mojim partnerom sam se vratila za sto i upitala Lauru što se dogodilo?

Laura je sva uzrujana rekla da je njen partner počeo pipkati nasred podija i da ga je otjerala, i da ona odlazi nazad u hotel. Nakon rasparave, a kako ni moj partner nije bio posebno zanimljiv odlučile smo se prije vremena vratiti obje nazad u hotel.

Laura je bila neraspoložena i jedini način da se malo oraspložimo je bio da popijemo malo vina u sobi nakon čega se Laura opustila i počela pričati. Doživjela je napastvovanje od strane svog bivšeg muža i od tada svako muško nasilje doživljava negativno i ne može se opustiti. Još smo pričale o svemu i svačemu, da bi na kraju otišle svaka u svoju sobu.

Zaspala sam i utonula u prijatne snove. U njima mi se javljala Laura u svom erotskom bijelom rublju. Nakon nekog vremena sam osjetila da mi neko ulazi u krevet, i sapuće:

-"Tako sam usamljena i hladno mi je. Hoćeš me zagrliti i malo ugrijati?"

Ni sama ne znam što sam odgovorila, vjerojatno nešto potvrdno, jer je jedino Laura mogla doći u moju sobu.


Post je objavljen 18.01.2009. u 00:45 sati.