Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Ti misliš da, ne mogu to, da ne bih se usudio. Da nemam više nagon da poludim, da uzela si sve što osjećam..

Ajde da napišem post nakon prvo školskog tjedna. Sve ko i uvijek, na početku samo učenje novog, nema se šta ispitivati i to, tako da nije bilo štrebanja ako ništa. Jedva sam izdržala cijeli tjedan sa svojim nespavanjem. Zato sam danas baš lijepo rekla da ću spavat dok ne bude dosta. I u pol 1 e već bilo dosta (:
Bilo je malo vježbanja za natjecanje. Idem na neko natjecanje, zove se mladi poduzetnik smijeh Ma ići ću i na natjecanje iz knjigovodstva, samo ne znam ni kad je, a nisam zadatke ni pipnula.
Ali mislim da će sve proći koliko toliko dobro. Bar što se škole tiće. Jedino sam u dilemi što se tiće rada koji ću odabrati za maturalnu radnju, jer ovu koju imam ne znam koliko ću dobro napraviti, a htjela bi stvarno s 5 maturirat tak da imam više bodova za fakultet.

Baš sam prije kojih pol sata sat čitala svoj blog, one stare postove, i nekako mi se čini da sam se promjenila i to dosta. Nekako sam postala malo okrutnija i arogantnija. A šta ću, nije to samo od sebe, život te mjenja. A stvarno i ovakva kakva sam sad, sam pre'slaba' za ovaj svijet. Ima možda par osoba koje ja znam da su odrasle a da imaju onak dobre namjere i nisu zajebane i ne znam ni ja kakve sve ne (podmukle, sebične, cinične....) Ali ok, jaka sam ja. Toliko sam toga proživila i preživila, da se nekako sve manje i manje brinem oko svega. Znam da šta got se desilo, sve će biti ok. Ja ću se snaći i ići dalje, uvijek sam dosad išla dalje, pa makar. I eto me opet živa i zdrava na svom blesavom blogu.

Uživam u stvarima u kojima mogu. One koje mi nisu baš kuul, preguram nekako i sve je ok. Kao što sam već sigurno u jednom postu davno napisala, našla sam si stvari u kojima ću uživati, koje dosad nisam vidjela. Toliko možemo uživati u prirodnim ljepotama i svime vani, stvarno ima toliko toga prekrasnog. I ovaj snijeg iako je ledara teška, i oblake inače, i travu i cvijeće i neke lude životinje poput ovih pasa u mom susjedstvu.zubo To je samo dio svega u čemu možemo uživati. Uživam u ovim svojim narodnjacima, ok i nekim drugim pjesmama koje nisu narodnjaci, ali stvarno je lijepo kad se uživiš i to. I TV i filmovi i serije. I prijatelji (sad koliko ih je..) i sve te zajebancije, šale, glupiranja. I naravno šećer na kraju, u čem najviše uživam zadnjih dana - dečko. Sve je super s nama. Vrijeme polako ide, mi se samo zajebavamo, uživamo itd. I onda shvatim da ima toliko stvari u kojima mogu uživati da bi stvarno bio grijeh stalno gledati jedne te iste nebitne i glupe probleme i zbog njih žaliti sebe i svoj život. Čini mi se da je sve iluzija. Jer život nam je onakav kakvim ga mi vidimo. Eto ja mogu reč da mi je sad dobar zbog svega što sam sad nabrojala i napisala. A mogu i reći par problema i gluposti koje mi se ne daju u životu raditi i reč da je život sranje. Treba uvijek izvući ono najbolje iz njega. I naravno shvatiti da sve što se loše dogodilo, moralo se dogoditi jer ne bi sada bili tu gdje jesmo i takvi kakvi jesmofino

Ok, dosta sam sad srala. Želim se zahvaliti svojoj čitateljici Ines što čita blog (ne sebi) i još par ljudi koji svrate ponekadsretan

Jedna pjesma (ofskroz) koja mi se sviđa:

Boban Rajovic
Izdaja

Ti mislis da ne mogu to
da ne bih se usudio
da nemam vise nagon da poludim

Da uzela si sve sto osjecam
da u meni nema vise krvi
da prevarim te i ne pomisljam

Ref.
Pogledaj, oci sve me zele
pogledom skidaju
hladno mi je srce, grudi vrele
k'o da me citaju

Ne vidis to sigurna u sebe
spremam ti izdaju
sve one izdale bi tebe
samo da jednu noc me imaju

Ti mislis da to je to
bez tebe ne bih uspio
da stvorila si covjeka od mene

Pa zato puzim, vjecno zahvalan
da nemam vise snage da poludim
da prevarim te i ne pomisljam

Ref.

Samo da jednu noc me imaju



zwani.com myspace graphic comments
Myspace Weekend Comments


Post je objavljen 17.01.2009. u 16:33 sati.