Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

Dva širokobriješka rukometaša uspješno obilježila polusezonsku stanku

Široki Brijeg dobio najmlađeg rukometnog suca

Dok je većina igrača u klubu na zasluženom odmoru, aktivnosti u klubu nisu potpuno zamrle. Jedan od naših igrača, Domagoj Ledić ('91. godište), odlučio je svoju ljubav prema rukometu još učvrstiti pa je tako izašao na ispit za rukometnog suca II. kategorije. 7. prosinca 2008. je bio na seminaru o međunarodnim rukometnim pravilima u Mostaru kojeg je vodio EHF-ov delegat Petar Marić. Tjedan dana kasnije, 14. prosinca 2008. u prostorijama Rukometnog saveza Herceg-Bosne položio je ispit.

Ponosni smo na našeg igrača jer je postigao najbolji rezultat i u usmenom dijelu ispita i u pismenom gdje je postigao rezultat 29 od 30 bodova. Važno je dodati još i to da je bio najmlađi ispitanik koji je izašao na taj ispit i da sa Sašom Pupićem iz HMRK Zrinjski, čini najmlađi sudački par u RS-HB.


Ivan Lasić kandidat za najuspješnijeg juniora u Širokom Brijegu

Ponosno objavljujemo da je član našeg kluba, lijevi vanjski Ivan Lasić, kandidat za najuspješnijeg širokobriješkog juniora u 2008. godini! To je veliko priznanje Ivanu i cijelom širokobriješkom rukometu koji nakon dugo vremena izlazi iz sjene i polako se vraća u sami vrh rukometnih ekipa u Hercegovini. Iako je konkurencija u izboru za najuspješnijeg juniora velika, nadamo se da će Ivan biti izabran i tako dobiti veliko priznanje za naporan i mukotrpan rad u klubu.

Tekst: Ivan ŠARAVANJA

Image Hosted by ImageShack.us
(Domagoj Ledić i Ivan Lasić)









Post je objavljen 16.01.2009. u 22:51 sati.