Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

Bill o novom albumu...just to...xD

Bill govori o novom albumu!

"Zadržali smo staru posadu. Naš će novi album vjerovatno mnoge iznenaditi i nadamo se da će se svidjeti fanovima", govori Bill Kaulitz, iz Tokio Hotela, kada priča o njihovom sljedećem albumu!

Tijekom intervjua za Dream Up Magazine, fontmen Tokio Hotela, Bill Kaulitz pričao je o njihovom sljedećem nadolazećem studijskom albumu, čiji je izlazak najavljen za proljeće ove godine. "Bilo je to jako napeto i kreativno razdoblje, ali trenutno je i ponudilo vrijeme potrebno za potreban odmor bendu", tako počinje.

"Ima puno stvari koje do sada još niste čuli od Tokio Hotela", objašnjava Bill. "Zadržali smo staru posadu. Naš novi album će vjerovatno mnoge iznenaditi i nadam se da će se sviđati našim fanovima."

Na kakve su pjesme ciljali za ovaj album? Bill piše pjesme povezane s njihovim životima, nakon što se bend probio sa albumom 'Scream'.
"Pjesme govore o našem raspoloženju, novim razmišljanjima i osjećajima, te naravno o novim željama i nadama!"

"Mi imamo pjesmu, ali ima mnogo načina na koje se ona može interpretirati. A mi moramo naći najbolju moguću interpretaciju!" Bill dodaje. "Eksperimentiramo sa svakom pjesmom mjenjajući zvuk gitare, prilagođavajući ga mom glasu."


to je sve... nema nikakvih drugih novosti...=((

Post je objavljen 16.01.2009. u 15:09 sati.