Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stifmeister

Marketing

Blic test (5.dio)



1. Što je to ''preoket odjeb''?
Upoznao si ju, bilo vam je super zajedno i totalno se palila na tebe, da bi se odjednom preko noći nešto spektakularno promijenilo i više te ne želi ni pogledati. Nema sumnje, ''preokret odjeb'' uobičajen je događaj u životu gotovo svakog prosječnog muškarca. Najčešće se javlja sljedeći dan nakon upoznavanja, a nekad i nakon prvog spoja. Teško je sa sigurnošću tvrditi što ga uzrokuje. Najčešće su uzrok zle prijateljice koje joj napune glavu s ''ma on ti je baš bezveze'', a nekad je u pitanju i drugi frajer, koji joj je ipak malo draži. Riječ je o iznimno frustrirajućem iskustvu, koje mnoge muškarce baca u očaj i depresiju. Taman kad su mislili da su na pragu raja, dogodi se preokret i zlo dođe na svoje...

2. Kako zavoditi cure koje ne razumiješ ni riječ dok govore?
Upoznao sam prije par godina jednu Međimurku i nisam je razumio niti jednu jedinu riječ dok je pričala. ''Gruntovčani'' su za nju bili pojam razumljivosti. Bio je to čudan i nelogičan susret, jer inače razumijem ljude iz tih krajeva. Uglavnom, ulet plesom pa drski poljubac jedina su nada u situacijama kada normalna komunikacija nije moguća.

3. Je li dobro uletiti curi s pitanjem ''mogu li te častiti pićem''?
Mnogi dečki koriste ovaj ulet, a neki imaju i uspjeha uz pomoć njega. Nema ništa loše u čašćenju cure pićem tijekom večeri, međutim ta rečenica baš kao ulet nije dobra, jer time kao da pokušavaš kupiti njezino vrijeme i pažnju, što je zapravo ponižavajuće i za tebe i za nju. Bolje uletiti s nekom originalnom dosjetkom ili pitanjem, pa možda kasnije počastiti ako si raspoložen. Spomenimo i da postoje cure koje idu u disko bez kune, a onda vani žicaju brojne frajere da im plate cugu i zatim im nonšalantno dijele odjebe. Jadno da jadnije ne može biti. Ta cijela fora s čašćenjem mi se nikako ne sviđa. Bolje počastiti prijatelje pivom.

4. Možeš li biti dobar zavodnik ako si strastveni igrač šaha?
U Americi šahisti jako slabo prolaze, ali kod nas nije tako. Prije smo ja i moj timski kolega Larsson znali ponijeti mini šah u disko i zaigrati tamo u separeu, a žene su nam prilazile jer smo bili originalni. Bila su to zlatna vremena. Nemam pojma zašto smo to prestali raditi. Zapravo, znam. Svaki put bi pogubili pola figura. No, vrijedilo je. Biti šahist nije nikakav hendikep, dapače.

5. Ima li perspektive veza na daljinu?
Znam ljude koji su pokušavali, ali godinu i pol je maksimum prije nego što veza na daljinu ode kvragu. Dobra je stvar u takvoj vezi što si ne možete dosaditi. Međutim, ona poznata mudrost ''daleko od očiju, daleko od srca'' je istinita. Zbog prostorne udaljenosti ljubavni se plamen nakon nekog vremena ugasi i tada više nema povratka. Veze na daljinu treba izbjegavati, osim ako se ne radi o nekoj fatalnoj ženi ili neobaveznoj ljubavnici.

6. Što je teže: zavesti curu ili ju zadržati?
Ufff, izvrsno pitanje. Mogli bismo reći da je jednako teško, ali ako nisi u stanju zavesti pripadnicu ljepšeg spola onda nećeš imati niti koga za zadržati. Prema tome, dolazak do prvog poljupca je ipak najvažniji u odnosu dvoje ljudi. Kasnije je sve dosta lakše. Naravno, ako si odgovarate kao osobe. Ako ne, slijedi veliko i besmisleno mučenje.

7. ''Stifmeisteru, ja želim biti uvijek iskren sa curama. Zašto ti promoviraš igrice i manipulaciju?''
Svaka ti čast, ali ako recimo vidiš zgodnu curu, priđeš joj i iskreno joj priznaš: ''Tako si zgodna. Jako mi se sviđaš. Ja želim da ti i ja budemo cura i dečko'', neće to dobro završiti. Ne znam tko je izmislio ljubavne igrice i zašto su toliko bitne, ali jednostavno ne možemo promijeniti činjenično stanje stvari. Moraš igrati! Iskrenost je pak dobra tek kad malo razvijete međusobni odnos, jer ako i u vezi moraš manipulirati i cijelo se vrijeme pretvarati, onda to zbilja nema nikakvog smisla.

8. ''Stifmeisteru, ponekad se osjećam kao da se cijeli svijet urotio protiv mene. Svaki put kad dođem blizu osvajanju super cure, stvari odjednom krenu nizbrdo. Nemam sreće, imam osjećaj da ću ostati sam. Što da radim?''
Razumijem te. Nisi usamljen što se toga tiče, mnoge kao da prati zla sreća i ljubavna budućnost im se ne čini ružičasta. Međutim, jedini lijek protiv toga je biti uporan i ustrajan, nastaviti se truditi i napredovati bez obzira na niske udarce koje primaš. Ne smiješ odustati! Ulet za uletom i prije ili kasnije doći ćeš do zaslužene ljubavne sreće.


Post je objavljen 16.01.2009. u 13:19 sati.