Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Vrisak!



Ovo je tema koju vam vrištim! Ovo je tema kojom upozoravam na događanja u našem blogosvijetu.
Naš bloger Urednik, koji uređuje Promina blog prati život u svom kraju. U tom čarobnom plavom kutku okuplja otišle Promince, piše im kako se živi u starom kraju… ali obrađuje i teme koje život znače za stanovnike tog kraja.
Osobno nisam ni znala gdje je Promina… dok me on… putem svog bloga nije upoznao sa tim kutkom svemira i njenim stanovnicima. Svakog dana svratim tamo da vidim kako su, što ih muči, kako žive… te uživam u načinu njihove komunikacije.
U zadnje vrijeme u Promini se desila promjena vlasti i mediji su prepuni tekstova o prošloj i sadašnjoj vlasti, te o opasnom otpadu. I Urednik je pisao o otpadu.
Jednu večer doživio je telefonski poziv u kojemu mu je osoba, spomenuta u komentarima prijetila tužbom. Pritisci i prijetnje nastavljaju se svakodnevno….na raznim područjima njegovog života.
Danas je anonimac prijetio i našoj blogerici promatram, razmišljam. Napisao joj je da će završiti u jami jer misli poput Urednika… na temu opasnog otpada.
Neću pisati o otpadu… jer je to učinio Urednik, a i ostali mediji.
Želim ovom temom izraziti svoje zgražanje nad pritiscima i maltretiranju koje doživljava naš bloger, a danas i blogerica. Želim Vas zamoliti da osudite ovakva ponašanja i vrisnete zajedno sa mnom.
Taj blog redovito čitam i jamčim vam da Urednik nikada nikoga nije vrijeđao. On je čovjek kojemu je stalo do Promine… kojemu je stalo do budućnosti djece koja tamo rastu i budućnosti djece koja se tek trebaju roditi.
Mislim da moramo reagirati bar osudom takvog ponašanja….. jer blogosvijet je naš svijet… i bit će onakav kako ga sami uredimo.
Zato vrisnimo na nedopustiva ponašanja!

Krik (Dobriša Cesarić)

Čitavog dana bol mi buja,
Zamjetljiv tek u glasu tihom,
Al dođe noć, i razlije se --
I najednom kriknem stihom.
Zavrisnuvši svoj vrisak u svijet,
Da uokolo traži jeku,
Razdijelio sam svoje srce
Med braću neznanu, daleku.
I krik moj luta, luta, luta,
A kada srodno srce prene,
Da l` ono sluti, da je pušten
Iz noći mučne, probdivene?


Post je objavljen 15.01.2009. u 21:56 sati.