Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wannabefamous505

Marketing

Evo me ....

Evo me....i moram vam reć da sam zajebala......ali ne pretjerano.....jučer sam si priuštila jelo poslije 6.tako da sam danas ujutro imala 58.3kg.....koma......moram do kraja imati 57kg...ali neću forsirati.....neka sve ide prirodnim putem....izgladnjivanje njie riješenje....nadam se da će sutra stvari ići puno bolje....da se bar probudim sa 57.8....to bi značilo da napredujem nekako...
Upravo sam saznala da profesorica želi da idem na natjecanje iz njemačkog za početnike,prvi put za to čujem ali ok!To bi mi dobro došlo za faks barem kao priprema!!!!
I da....nisam išla u školu danas...zbog snijega....hahaha.....ne mogu vjerovati da ću to reči ali hvala bogu da ne živim u gradu....barem neka dobrobit života na selu.
Upravo su u tijeku pripreme za maturalne kostime.....ako ste ikad bili u Karlovcu u vrijeme maturijade onda ste vidjeli kakve fora kostime imamo. Svaki razred drugačiji.....i ne smiju se ponavljati. Bilo je tu svega....Lara Croft,mafija, kiltovi,Playboyeve začice,gejše,trbušne plesačice,harem,crvenkapice,rimljani,amazonke,itd,itd. Ideje su stvarno svakakve i lude!!!Sve luđe od luđega! mi se još nismo dogovorili ali morat ćemo se uskoro......stvarno ako imate priliku..dođite na maturijadu u Karlovac...preeeludo je.

Post je objavljen 15.01.2009. u 20:29 sati.