Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

As: Nova Ronaldova modna linija odaje transfer u Real

Iz dana u dan španjolski sportski list As piše da će Manchester Unitedov nogometaš Cristiano Ronaldo, najbolji igrač današnjice u izboru France Footballa i FIFA-e, nositi dres Real Madrida od sljedeće sezone... As svoje tvrdnje potkrepljuje dokazima, a najnoviji koji upućuje da će Ronaldo zaigrati na Santiago Bernabeuu je njegova nova modna linija.
Naime, ovaj 23-godišnji nogometaš je u rodnome Portugalu vlasnik dvaju dućana eksluzivne sportske odjeće u kojem promovira vlastitu dizajnersku liniju pod imenom CR7, koje odaje inicijale njegovog imena i prezimena, kao i broj njegova dresa u Manchesteru i reprezentaciji Portugala. U studenom su Ronaldovi odvjetnici u Portugalu registrirali novi brand pod imenom CR9, što je španjolski As protumačio kao kombinaciju inicijala njegovog imena i prezimena i broja dresa kojeg će nositi u Realu, budući da u je u “kraljevskom klubu” vlasnik dresa s brojem sedam kapetan Raul. Dres s brojem devet trenutno je u vlasništvu argentinskog 27-godišnjeg napadača Javiera Saviole, ali njegov odlazak na isteku sezone sasvim je izvjestan jer svojim igrama, od dolaska u klub iz Barcelone u srpnju 2007. godine, nikoga nije impresionirao.
Ronaldov ljetni transfer u Real trebao bi biti težak oko 85 milijuna eura, a dodatno potkrepljenje takvim napisima daje i njegova izjava da je počeo učiti španjolski.


Post je objavljen 15.01.2009. u 20:09 sati.