Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Cristiano Ronaldo: Teško ću nadmašiti prošlu sezonu

Prošla je bila sezona iz snova za Cristiana Ronalda. Zabio je 42 gola u svim natjecanjima, osvojio s Manchester Unitedom Ligu prvaka i Premiership, kao i brojna priznanja...
Među ostalim je osvojio i Zlatnu loptu France Footballa, a glavni je favorit i za osvajanje FIFA-ine nagrade najboljega koja se večeras (ponedjeljak) dodijeljuje u Zürichu.
U ovu sezonu portugalski je nogometaš ušao ozlijeđen, propustio je prvih nekoliko kola, a nakon par slabije odigranih utakmica došao je na udar kritičara. Ali u posljednje je vrijeme njegova forma ponovo u usponu, a u velikom derbiju 21. kola protiv Chelseaja u kojem je Manchester United slavio 3-0 Ronaldo je dao veliki obol i bio jedan od najboljih na travnjaku.
- Prošle sezone odigrao sam briljantno. Ali ni ove sezone, prema mojem mišljenju, nisam loš. Zabio sam dosad deset golova, bio sam i ozlijeđen, a ljudi stalno od mene očekuju da igram sjajno - rekao je Ronaldo.
- Recite mi ime jednog igrača koji je dvije, tri ili četiri sezone igrao na vrhunskoj razini? To je nemoguće, takvo što ne postoji.

Post je objavljen 15.01.2009. u 20:06 sati.