Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

PETROL i NEŽNI DALIBOR u ZZ

zrenjanin - petak, 16. jan. 22h - Digimedia, Odličan hrčak, Zeleno zvono - „PETROL“ i „NEŽNI DALIBOR“ - promotivna turneja „nova srpska scena“

Petrol
Petrol - koncert u specijalnoj zatvorskoj bolnici, centralni zatvor, Beograd

Petrol je trio iz Beograda nastao u proleće 2003. godine. Bend postaje koncertno aktivniji tako da je usledio niz nastupa: sa Obojenim Programom, grupom Disciplin A Kitschme, dva puta na festivalu EXIT, zatim na Art&Music festivalu 2006. u Puli. Petrol je u sopstvenoj produkciji 2004. godine objavio istoimeni EP sa pet pesama, a u februaru ove godine sa tri numere učestvuju na kompilaciji “Zdravo, zdravo, zdravo” (Kultur Akt). Singl Sve jedno je, koji najavljuje debi album, krajem 2007. i početkom 2008. godine proveo je nekoliko nedelja u vrhu domaćih top lista. Album “Nezgodno vreme opasni dani” snimljen je u zagrebačkom studiju Kramasonik i sadrži 10 pesama. Album “Nezgodno vreme opasni dani” predstavlja ultimativni spoj plesnih ritmova i psihodeličnog roka.

Nežni Dalibor
Nežni Dalibor - Akademija, Beograd

Nežni Dalibor je kao srednjoškolski bend osnovan 1995. godine u Vranju. 2007. godine diskografski debituju na kompilaciji Jutro će promeniti sve (PGP RTS) sa hit-singlom Značajan događaj. Bend od tog trenutka mnogo više nastupa. Bend je snimio tri pesme u studiju Više elektrotehničke škole u Beogradu, koje objavljuju na kompilaciji “Zdravo, zdravo, zdravo” (Kultur Akt, 2008). Album “Sredstva i veštine” koji će predstaviti ove večeri u Zrenjaninu, snimljen je u studiju producentske kuće Digimedia, a sadrži 14 pesama. Producent izdanja je Boris Mladenović (član grupa: Jarboli, Sila, Veliki Prezir, Dvojac bez kormilara).

Upad dž.

www.myspace.com/petrolpetrol
www.myspace.com/neznidalibor

Post je objavljen 15.01.2009. u 07:48 sati.