Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miljevci

Marketing

Oj Zagoro još si živa


U povodu veličanstvenog uspjeha NK Zagora iz Unešića i svih onih divnih(i nekih manje divnih ha ha) ljudi koji smo tu i živimo u njoj,i za nju (mislim Zagoru),odlučili smo se za snimanje jedne pjesme koja će bit na ponos(opet samo nagađam ha ha) cijelom našem kraju.

U pjesmi nastupaju i ojkači iz KUU "Zvona Zagore"(posebno se zahvaljujem Čular Ivici) , a samu pjesmu su osmislili i realizirali moja malenkost,prof. Dražen Dizdar ,inače rodom iz Promine,te g.Davor Jašek (kao aranžer) iz Knina,te legenda Čupe Bend kao prateći vokal i ekspert za ojkavicu.

Pjesma će se uskoro moći i poslušati na stranicama,a planiramo i prigodne promocije novih pjesama ,pa zato kad bude ,svi se pozvani ,a pogotovo oni najvjerniji i istinski ljubitelji domaće riči i našeg kraja.

P.S.opet moram odat da će interni tulum od kakovih 40 persona bit u Unešiću ,u lovačkom domu,samo se datum krije zbog velike -pomame ha ha.Zahvale idu i dečkima koji pomažu ostvarenju ovog cilja Željku Skelinu Markišinom,Josi Buriću,Ćeku, Mladenu Abramcu,Vjeki,Tinu,Žeri,Diki i drugima

Živili veselili se


Post je objavljen 14.01.2009. u 23:35 sati.