Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Jedan politički pamflet....

Razmišljala sam da li da pišem o onom tipu sa sedam milijuna kuna, što se sklonio "na skijanje" jer se izlanuo na krivom mjestu u krivo vrijeme o dobitku, pa se nakon dugo vremena otkrilo tko je dobio puste pare. No... thumbup

Njemu samo čestitam! I majstore, nemoj sve zapit i razjebat po onoj narodnoj "easy come, easy go"

Ovako, kao seoska osoba zdravih pogleda na politiku (fuj, bljak i grmrkdfsać headbang), ne mogu a da se ne osvrnem na još jednu koaliciju Gospodina Debelog Magistra u jednom, ne tako malenom hrvatskom gradu.

Ne mogu se oteti dojmu da je politika otišla definitivno u pičmač. Ako je već dotična kreatura (doduše, po rezultatima njegovih planova - a da je htio i postao gradonačenik - ne može se sporiti!) izabrana u općinsko vijeće, uključujući svojih (koliko?) sustranačkih kolega - a sad mi nije jasno koja je kulturna obrazovana osoba glasala za dotične - kako je moguće da su i ostali (uključujući i HDZ) pristao potpisati koaliciju s dotičnim??

I još me zanima, nakon ove "reklame" - tko će na skorašnjim lokalnim izborima glasati za istog??

Jebemumater, što vam je dragi moji Osiječani ponudio da ste glasali za njega??

Da ne velim da smatram one koji NISU glasali - izdajnicima! Pa mi ne ostavljajte poruke kako niste izašli na glasanje.

Pa, dokle će nas polupismeni, neuljudni, samoživi, nekulturni takozvani politirači je*ati u mozak, a mi ćemo - jelte "pametni" gurati glavu u pijesak i čekati bolja vremena??

Zar nam treba jedan crnac da se mrdnemo iz ove (slavonske) kaljuže???

Post je objavljen 14.01.2009. u 19:48 sati.