Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

STIPI ANČIĆU NOVI MANDAT NA MJESTU ZAPOVJEDNIKA DVD SINJ

SINJ
Piše: Žarko Kodžoman

U Sinju je održana redovna izborna skupština Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Sinj . Na njoj je izabrani Upravni odbor koji je za predsjednika DVD-a Sinj izabrao Nenada Sesardića, a za tajnika Ivicu Kodžomana. Spomenuti je dvojac te dužnosti obnašao i prije redovne izborne skupštine.

"Redovna izborna skupština održava se svake četiri godine. Na ovoj su sudjelovali i gradonačelnik Sinja dr. Ivan Nasić te načelnik općine Hrvace Dinko Bošnjak. Naime, Grad Sinj je osnivač DVD-a Sinj i najveći dijelom financira ovo društvo. S druge strane, DVD Sinj djeluje i na području općine Hrvace koja također financijski potpomaže naše djelovanje" rekao je tajnik DVD-a Sinj Ivica Kodžoman.Na skupštini je odlučeno da će DVD-om Sinj i dalje zapovijedati Stipe Ančić, koji tu dužnost obnaša od 1994. godine.

- Dobrovoljno vatrogasno društvo Sinj je stožerna vatrogasna brigada na području bivše općine Sinj. Ima 31 operativnog člana, a djeluje na području Grada Sinja te općina Hrvace i Otok. Prošle godine DVD Sinj je imao 340 vatrogasnih intervencija. Očekujem da 2009. godina protekne u nastavku osiguravanja osobne i skupne opreme za potrebe DVD-a - rekao je novi/stari zapovjednik DVD-a Sinj Stipe Ančić. Glas Dalmacije


Post je objavljen 14.01.2009. u 12:30 sati.