Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fire-angel

Marketing

Stope

Photobucket

Jedne noći čovjek je sanjao san... Sanjao je da je šetao duž dugačke pješčane obale sa Gospodom. Šetnju su, na tren osvjetljavale munje nebeske koje su ličile na slike iz čovjekovog života. Na svakoj slici, čovjek je vidio i po dva para stopa na pijesku. Jedan par je pripadao njemu, a drugi par Gospodu.

Kada je posljednji prizor iz njegovog života bljesnuo pred njim, pogledao je unazad u tragove stopa na pijesku. Primijetio je da mnogo puta na svom životnom putu vidi samo jedan par stopa. Također je primijetio da je to bilo uvijek kad je prolazio kroz najdublje i najteže trenutke u svom životu.

To ga je jako potreslo i nije mogao da ne upita Gospoda: "Gospode, rekao si jednom da ako te odlučim pratiti, ti ćeš uvijek ići sa mnom gdje god da pođem. Ali vidim sada da u najtežim trenucima svoga života postoji samo trag jednog para stopa. Ne razumijem zašto si me, kada mi je bilo najteže ostavio samog."

Gospod odgovori: " Dijete moje drago. Ja tebe volim i nikada te ne bih ostavio. U vremenima iskušenja i patnje, tu gdje vidiš jedan par stopa, to je bilo tada kada sam te nosio u naručju."




Post je objavljen 14.01.2009. u 11:45 sati.