Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enika36

Marketing

rođendan je iza nas,vraćamo se u akciju Darujmo Anji da nastavi živjeti

Ajmo ljudi još samo 31.800,00 kuna ,!!Upadate:: NE MIČEM OVAJ POST DOK NE DOPREMIMO TAJ PRSLUK IZ AMERIKE , AJDE TRGNITE SE MALO..još samo 40.700,00.kunića.thumbup
Dragi moji prijatelji,poznanici i blogerski prolaznici ovo je post našeg dragog prijatelja humanitarnog niskozemca Maria
pa se i mi priključujemo molbama; nemojte okrenuti glavu, pomozimo svi zajedno našoj maloj princezi maloj nasmijanoj Anji da nastavi lakše i kvalitetnije živjeti i da nas i dalje sve zajedno uveseljava svojim prekrasnim osmijehom.
Kap po kap čini slap učinimo i mi svi jedan slap života za ovu prekrasnu neumornu i nadasve hrabru djevojčicu i njezine roditelje jer ipak na kraju sve što iza nas ostaje to su naša djeca.

Kopirano sa bloga našeg niskozemca :-)

Ne znam da li ima na blogu neko tko nije cuo za malu Anju iz Zagreba i njezine hrabre roditelje. No ako i ima evo ukratko nesto o toj hrabroj princezi i njezinim roditeljima.
Image Hosted by ImageShack.us

Mala Anja je setogodisnja djevojcica koja sa roditeljima zivi u Zagrebu.
Od rodenja je stopostotni invalid (cerebralna paraliza), boluje od epilepsije (dnevno ima oko sto napada) te ima velike problema sa disnim putovima.
Apsolutno je ovisna o 24 satnoj brizi i njezi te treba pomoc u svakoj situaciji.
Zbog velikih problema s disnim putovima (ucestali bronhitis, upala pluca i ostala infekcija disnih putova) mala Anja veci dio godine provede u bolnici.
Ovih dana Anja je ponovo hospitalizirana u bolnicu no ovaj put prolazi kroz najteze razdoblje od kad se rodila. Naime zaprimljena je sa teskom upalom pluca, slabim dotokom kisika u krvi te vrlo visokom temperaturom (40).
Sve je to kulminacija zbog toga sto se Anja ne zna pravilno iskasljavati usljed cega postepeno dolazi do velikih nakupina sekreta u plucima te joj je otezano disanje i smanjuje se kolicina kisika u krvi.
Nazalost , cesto je slucaj da tesko ostecene osobe kao sto je mala Anja kad imaju tako cesto teske upale pluca dolazi do zatajenja disanja sto u pravilu znaci SMRT.

No kako bi se takvo sto sprijecilo, djevojcici je potreban DRENAZNI PRSLUK www.SmartVest.info iz Amerike, koji se koristi kod respiratornih bolesti.
Image Hosted by ImageShack.us

Svojim visoko frekventnim oscilirajucim prslukom pomaze mobiliziranju sluzi u disnim putovima te time poboljsava iskasljavanje plucnog sekreta, povecava plucni kapacitet oboljelih i smanjuje rizik od infekcija.
No cijena drenaznog prsluka od 11 tisuća dolara (oko 60 tisuca kuna) je prevelika za mali proracun roditelja male Anje koji ionako izdvajaju veliki novac za skupe lijekove i vjezbe i jednostavno ne mogu izdvojiti toliki novac.

I upravo me to nagnulo da moja Humanitarna udruga „Hulp en liefde“ u suradnji sa Humanitarnom udrugom „Pomoc i ljubav“ iz Pule ciji je predsjednik gospodin Teofik Starcevic pokrenem humanitarnu akciju po nazivom :„DARUJMO ANJI DA NASTAVI ŽIVJETI“.

Svrha ove akcije je da se prikupi novcani iznos od 11 tisuca dolara (oko 60 tisuca kuna) kako bi se malom andelu Anji kupio potrebiti drenazni prsluk Smart West i time joj omogucili da nastavi zivjeti.
Akcija krece danas a zavrsava kad sakupimo predvideni iznos za kupnju drenaznog prsluka.

Ovim putem Vas humanitarni nizozemac zamoljava da svojim novcanim uplatama na Anjin ziro racun u Zagrebackoj banci 2360000 – 1000000013 poziv na broj 3113728810 , pomognete da uistinu sakupimo predvideni iznos.
Imajte na umu da Vama nece nista znaciti ako odvojite koju kunu a maloj Anji ce to znaciti ZIVOT.

Da ne bi ostalo samo na mojim rijecima, posto sam ja veliki zagovornik one izreke :“manje price vise rada“, gospodin Teofik Starcevic (predsjednik HU „Pomoc i ljubav“ iz Pule) i moja malenkost uplatili smo prvih pocetnih 10.000 kuna dakle ostalo je „samo“ jos 50.000 kuna.

O samom tijeku akcije, tko je sve sudjelovao, tko se sve od medijija, sponzora i donatora ukljucio pravodobno cu Vas obavjestavati na mom blogu.

Sto reci na kraju, nego dragi moji blogeri i blogerice, dragi moji prijatelji krenimo u akciju i DARUJMO ANJI DA NASTAVI ZIVJETI !

Idemo po taj prsluk šta se čeka, ako ništa drugo kopirajte tekst i pošaljite ljudima.... ili nemojte danas popiti kavu nego uplatite na račun ima nas dovoljno da sakupimo i za tri takova prsluka sretanthumbup
sve vas pozdravlja enika wavePost je objavljen 14.01.2009. u 11:41 sati.