Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

Čapljinac Nino Bule prešao u grčki Panserraikos

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Čapljinac Nino Bule napustio je zaprešićki Inter te potpisao novi ugovor do kraja sezone s grčkim prvoligašem Panserraikosom.
Bule se već priključio svom novom klubu,izabrao je dres s brojem 19 na leđima te se očekuje da će debitirati već u nedjelju protiv lidera prvenstva Olympiakosa.
Image and video hosting by TinyPic
Bule u Hajdukovom dresu
Panserriakos vodi proslavljeni belgijski stručnjak Hugo Broos, a od poznatijih nogometaša u njihovim redovima igra Slovenac Nastja Čeh.
Ovaj klub sa sjevera grčke se trenutno se u prvoj grčkoj ligi nalazi na posljednjem mjestu s 10 bodova,jednim manje od pretposljednje OFI Krete.
Ukupno su upisali samo dvije pobjede,četiri remija i čak deset poraza,a postigli su devet i primili 25 golova.Bule je rođen 19.ožujka 1976. u Čapljini,a vrhunac sezone je doživio u Zagrebu te potom i u Hajduku,a okušao se u Japanu(Gamba Osaka) i Austriji(Pashing,Red Bull Salzburg,Admira Wacker).
Image and video hosting by TinyPic
Prošle sezone je igrao za Rijeku
Nakon povratka iz Austrije dvije sezone proveo je u Rijeci,a Inter je bila njegova zadnja stranica u HNL-u.Ove sezone Bule je postigao ukupno osam pogodaka od toga jedan u Kupu.Napomenimo kako će novi Bulin klub sutra(srijeda) u grčkom Kupu igrati protiv Panatinaikosa u kojem igra i naš Ante Rukavina,ali tridesetdvogodišnji Čapljinac u toj utakmici neće nastupati.

Post je objavljen 13.01.2009. u 22:21 sati.