Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elle-woods-gone-brunette

Marketing

Le Atmosfera, Le Outfit, Le Baiser An Trois, Le L'Amour, Le Just Don't Know What To Do With Myself...

Jednostavno sam toliko sretna i zbunjena da nisam mogla izdržat da ne pokupim torbu s laptopom i odjurim u grad na brdo kave i cigareta, jer inače... Ne znam što bi sa samom sobom.

Prvi susret na mom terenu je prošao više nego zadovoljavajuće. Dapače!
Doduše, s nekim neplaniranim detaljima, ali ipak predobro.
A tako sam se brinula!
Prvo sam cijelu noć glancala stan i pospremala odjeću. Uklanjala višak preženskastih detalja kojima sam načačkala stan od Najbolje (ona sama bi sasvim dobro funkcionirala i bez džungle Diptique i Jo Malone svijeća od smokve - JLo koristi samo ove prve, Sephorinih svijeća u bojama, drvenih kutija i kutijica, pudrijera, svjećnjaka, lampi i ostale krame koju ja uporno dovlačim svaki put kad dođem). Onda sam pootvarala sve prozore i balkon da ispari miris svježe skuhane dijetne juhice i cigareta iz stana, i negdje u zoru se živa smrzla. Zatim sam ujutro skužila da sam stan pretvorila u operacionu salu bez ikakvog šušta i gušta, pa sam se zabavljala vraćanjem stvari na mjesto. Nakon toga sam očistila svoju omiljenu playlistu od gejastih (Erasure, Army Of Lovers, Pet Shop Boys, Cher), plačipičkastih (Celine Dion, Aerosmith, Boys II Men, Dido, Cher), ti-si-oh-takav-gad-a-ja-te-preboljevam-i-poševit-ću-sve-građevince-koje-vidim-kroz-prozor (Alanis Morisette, Carly Simon, Cher) stvari, i skoncentrirala se na apetitlih glazbu za opušteno dnevno maženje (Al Green, Curtis Mayfield). Najbolja je ištekala stalak za iPod iz plazme, a ja ga ne znam ponovo uštekat, tako da sam bila osuđena na izbor užasa iz laptopa.

Zatim sam bila na katastru.
Pa do odvjetnika.

Onda sam se vratila doma i mozgala što obući, uvjerena da imam još par sati vremena, tako da sam se nakon tuširanja i okrutnog peelinga natopila pomadama i umotala u satenski bijeli (ok, lažni satenski, 100% poliester, ali izgleda ko pravi) šlafrok preko Evinog kostima i, dok se losion od bugarskih ruža i još nečega jako dobrog za kožu upije, prvo isprobavala novi nakit koji je Najbolja dobila za Božić od Tajkuna, a onda okićena ko božićno drvce sjela na tepih i bacila se na instaliranje MaxTv-a.

Ok, znam i sama da je MaxTv totalno bezveze, lijepo sam rekla Najboljoj neka uzme kabelsku, ali njoj nasvirilo da uzme MaxTv i točka.
A meni je više preko glave gledanja uvijek ista 4 kanala plus OTV (taj ne gledam enivej) i filmova s Juliom Roberts, pa sam odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Naravno, kako to uvijek biva, Oženjenom su se poremetili planovi i iskrsnuo kasnopopodnevni sastanak, pa je namjerio iznenadit me ranije, budući da sam mu rekla da svrati bilo kad iza jedan (mada sam računala da će se držati dogovorenog vremena par sati kasnije).

Kako nije zvonio na parlafon nego ušao za nekim, tako je i nenajavljen pozvonio na vrata... A ja, misleći da je vjerovatno susjeda koja mi vraća prašak za pecivo od sinoć, otvorila vrata u najgorem mogućem izdanju.
U bordelastom satenastom šlafroku do koljena, u čupavim natikačicama, s morem ogrlica od bijelog zlata raznih debljina oko vrata, briljantnom narukvicom, golemim noktima sa zebrastim frenchom (da, i to sam namjeravala skinuti acetonom, a nokte skratiti bar pola cente. Ipak su malo presopranovski, a ja sam, kao, profinjena, elegantna i jednostavna cura), HD kabelom oko vrata, routerom u jednoj i uputama u drugoj ruci.

Međutim, mora da sam ipak nekako slučajno pogodila pravu kombinaciju, jeftinu do granice dobrog ukusa, jer me Monsieur Savršeni zaskočio odmah s vrata i odvukao do prvog kauča...
...i trebao je to biti najpožudniji, najseksi i najerotičniji poljubac u 2009... onako totalno... mmmm... da negdje nakon par sekundi nismo skužili da je u igri i jedan jezik viška!
Naime, gospođica terijerka je jedno užasno ljubomorno malo stvorenje, i jednostavno ne podnosi da u njenoj blizini iko mazi ikoga ako se ne radi o tome da neko mazi nju! Pa je odlučila uvući se desantno između nas i protestirati jednom sočnom psećom pusom kojom bi zahvatila oboje, i tako dobila i svoj zasluženi dio!
Fuj!

A da ne spominjem kako je cijelo vrijeme plakala i protestirala ispred zatvorenih vrata sobe... Što zna bit užasno iritantno ako dvoje koji su u toj sobi nisu baš 100% koncentrirani jedno na drugo... Ali srećom jesu bili...

O, itekako jesu...

Osim u trenucima kad su morali skoknuti po vodu, do wc-a i slično. i na povratku bacati smrdljive keksiće unaokolo i utrčavati u sobu prije nego ona proguta grickalicu i uleti prije nekoga od nas...
Mislim, smatram sebe dovoljno liberalnom i sklonom raznim eksperimentima koji seksualni život čine bogatijim i zabavnijim, ali seks pred očima blesavog psića (koji bi od nekih djelova tijela još mogao pomisliti da su jestivi...) još uvijek ne spada u područje onoga što smatram uzbudljivim...

I tako, Oženjeni je nakon tri sata druženja odlepršao na sastanak relativno umoran, pomalo zgužvan i dobro raspoložen, a ja sam ostala sretna, puna poleta i...
Pa, pomalo zbunjena.
I sa brdom zapetljanih lančića oko vrata.
Još uvijek su na meni, ispod dolčevite, time ću se pozabaviti kad prvo raspetljam misli.

Strašno su mi zapetljane.
Još uvijek mu nisam našla manu.

Lijep je, onako kako muškarci smiju biti lijepi. Na muževan način. Markantno.
Pametan je.
Duhovit.
Fantastičan ljubavnik.
A tek tijelo... Ajme!

Kad žena pred sobom ima tako savršeno muško stvorenje obično se mogu javiti dva problema:

1. Mogućnost:
Frajer je, unatoč tome što ima ženu i bar jednu ljubavnicu, garant gay, samo što to još ili nije priznao, ili je to u tajnosti, ili je biseksualac, ili je s Marsa i zapravo mi želi kroz kondom napraviti neko monstruozno dijete s tri ruke i 6 pari očiju, ili je serijski ubojica/trgovac bijelim robljem/lik iz bajke a ja haluciniram zbog mentalnog oboljenja... U svakom slučaju, lako je nevjerovatno je da je tako prokleto savršen i da je s njim sve ok;

2. Mogućnost:
S frajerom je apsolutno sve ok, osim, eto, što je oženjen, ali onda postoji opasnost da se žena zaljubi u njega... A to bi moglo završiti neželjeno za ženu.

Ok, ja još uvijek ne znam jesam ili nisam.
Mislim, bilo bi malo nerealno da je frajer toliko savršen, a ja se nekim čudom ipak nikako, bar malo, ne zaljubim...
Ako se zaljubim... Želim li to?
Baš bi mi nekako dobro došlo, emotivno sam ravna crta. A svi znamo da je žena ljepša i ima savršen ten ne samo od seksa nego i od zaljubljenosti.
S druge strane, možda se na kraju zaljubim previše?
To ne bi bilo dobro.
Nikako.

Zato mislim da bi najpametnije bilo da odem doma i napokon instaliram taj MaxTv, jer život bez VH1 i Fox Lifea ponekad zna biti baš sumoran.
A ja sam zakačena na Mad Man.

I da, nisam skidala lisice. Monsieur Oženjeni (kako se to kaže na francuskom?) je totalno bio zbediran što nemam ključ. Naime, njemu je baš nekako oduvijek bilo napeto da ga neka žena veže i bespomoćnog totalno iskoristi...
A kako sam Moi žena koja voli preuzeti stvar u svoje ruke, ne bi ni meni bilo mrsko...
Prokl!
Trebam taj ključ hitno!


Post je objavljen 13.01.2009. u 18:14 sati.