Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/twilightxd

Marketing

TWILIGHT Sadrzaj Filma

HY!!!Mi smo 4 Cure koje obozavaju film SUMRAK i sve o njemu i svim glumcima....
Mi smo Sara,Marija,Anthea i Sarah...pa uzivajte...a za pocetak nesh o filmu...kiss...
Redateljica Catherine Hardwicke na velika platna donosi SUMRAK, svjetski poznati književni fenomen i priču o strastvenoj i neočekivanoj ljubavi između mlade djevojke i zagonetnog i neodoljivog vampira.
Kristen Stewart ( U DIVLJINI ) i Robert Pattison ( HARRY POTTER I RED PHOENIXA ) pojavljuju se u glavnim ulogama kao postmodernistički Romeo i Julija u filmu punom akcije i napete avanture s dozom nadnaravnog. Temeljena na hit romanu Stephenie Meyer, radnja filma SUMRAK se fokusira na dvoje mladih ljubavnika, ponesenih sudbinom, koji s opasnim posljedicama unište osjetljivu ravnotežu izmedu lovca i lovine. U filmu također glume Taylor Lautner (MY OWN WORST ENEMY ), Billy Burke ( televizijska serija 24 ), Peter Facinelli ( DAMAGES; KRALJ ŠKORPIONA ), Elizabeth Reaser ( televizijska serija The Ex List ), Nikki Reed ( TRINAEST ), Ashley Green ( televizijska serija Desire ), Jackson Rathbone ( televizijska serija Lijepe žene ), Kellan Lutz ( MATURALNA VEČER ), Cam Gigandet ( NEMA PREDAJE ), Edi Gathegi ( NESTALA BEZ TRAGA ) i Rachelle Lefevre ( SWINGTOWN ).

SUMRAK je režirala Catherine Hardwicke ( TRINAEST; GOSPODARI DOGTOWNA ), po scenariju Mellise Rosenberg (STEP UP, televizijska serija Dexter). Producenti filma su Wyck Godfrey ( JA, ROBOT; PRIČA O ISUSOVOM ROĐENJU ), Greg Mooradian ( DRUMLINE; OČUH ) i Mark Morgan ( AGENT CODY BANKS; VJENČANJE IZ VEDRA NEBA ). Izvršna producentica je Karen Rosenfelt ( VRAG NOSI PRADU; ALVIN AND THE CHIPMUNKS ).
Direktor fotografije je Elliot Davis ( TRINAEST; GOSPODARI DOGTOWNA; DALEKO OD OČIJU ). Montažerka je Nancy Richardson ( STEP UP; TRINAEST; GOSPODARI DOGTOWNA ). Kostimografkinja je Wendy Chuck ( SIDEWAYS ). Originalnu glazbu za film skladao je Carter Burwell ( SPALITI NAKON ČITANJA; NEMA ZEMLJE ZA STARCE ). Summit Entertainment predstavlja produkciju kompanije Temple Hill u suradnji s kompanijama Maverick Films / Imprint Entertainment. SUMRAK je snimljen na lokacijama u državi Oregon.

Kao kulturološki fenomen s velikim klubom obožavatelja koji su jedva dočekali prvu filmsku adaptaciju, serija knjiga Stephenie Meyer u četiri nastavka provela je ukupno 91 tjedan na prvom mjestu liste bestselera New York Timesa. Diljem svijeta prodano je 17 milijuna primjeraka knjiga koje su prevedene u 37 država. Postoji više od 350 internet stranica koje su kreirali obožavatelji te serije knjiga. Knjiga Sumrak proglašena je najboljom knjigom prema izboru urednika New York Timesa, knjigom godine prema književnom časopisu Publishers Weekly, knjigom desetljeća prema internet portalu Amazon.com, a Američka udruga knjižnicara uvrstila ju je na popis deset najboljih knjiga za mlade.
Twilight-Movie-Pictures
Twilight Merchandise
Kada majka Belle Swan ( Kristen Stewart) ode na put s njezinim novim suprugom, sedamnaestogodišnjakinja napušta svoj dom u Phoenixu i vraća se živjeti s ocem u gradic Forks, u državi Washington. Nakon beskrajnih sunčanih dana u Arizoni, maglovita klima gradića Forks Belli je prilično egzotična - kao i nove kolege iz razreda, iz obitelji Cullen. Nevjerojatno privlačni i iznimno tajnoviti, oni nisu kao ljudi koje je dosada poznavala - i to na načine koje ona ne može ni zamisliti.
Cullenovi su obitelj besmrtnih krvopija. Desetljećima – a neki i stoljećima - discipliniraju sami sebe kako bi konzumirali samo životinjsku krv, vodeći vampirsku inačicu „vegetarijanskog“ stila života. Skrivaju se ispod oblačnog neba Olimpijskog poluotoka, živeći što je moguće normalniji život i štiteći svoju tajnu.
Bella postaje posebno očarana Edwardom Cullenom ( Robert Pattinson ), ali njezin je novi kolega drži na distanci. Medutim, istina je ta da ga ona iznimno privlači te on strahuje da će njegova vampirska priroda preuzeti kontrolu nad njim. Bella je njegova srodna duša za kojom je tragao 90 godina, ali njezin miris predstavlja opasnost da u njemu probudi krvolocnu mahnitost.
Ne mogavši se odvojiti od Belle, Edward joj se povjeri u nadi da će je njegova tajna odbiti, ali nju to još više zaludi. Uskoro mladi par postaje nerazdvojan. Međutim, kako Edwardova unutarnja borba postaje sve žešca, tako Bellu sve više prožima snažna želja da postane jedna od njih.
Bella sve više otkriva Edwardov svijet i naglavce se baca u uzbudljivu i zastrašujucu romansu, privlačeći tako pažnju grupe nomadskih vampira koje ljudska krv ne sablažnjuje kao Cullenove. Tako ona postaje njihova nova meta.

Twilight-Movie-Pictures
Twilight Merchandise

Twilight-Movie-Pictures
Twilight Merchandise
Twilight-Movie-Pictures
Twilight Merchandise


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com









Twilight-Movie-Pictures
Twilight Merchandise

Twilight-Movie-Pictures
Twilight Merchandise


Post je objavljen 13.01.2009. u 12:53 sati.