Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natasa1980kc

Marketing

Ciča zima, nema plina...

Ne mogu ne komentirati tu situaciju s plinom.....

Nisam se pretjerano opterećivala s time jer se doma grijemo na centralnu peć na drva, pa ono, ima plina - nema plina meni je toplo......

I tako dođem jučer na posao a kad ono..... nema grijanja.... dobro, ima ali toliko da se sistem ne smrzne, radijatori na dodir jedva mlačni.... grozno..
Sjedila sam 8 sati u uredu u jakni i šalu a već oko podne prsti su mi se smrzli i nisam mogla tipkati.... Danas je situacija bolja, al još je friško... no nadam se da će to brzo vratit se na staro.

Nego, prvi mjesec je grozan iz više razloga, opće besparice, hladnoče, sad i nestašice plina..... Ja iznimno ne volim siječanj, jer sam u prosincu spizdila više-manje svu lovu na poklone i pizdarija a u siječnju imam registraciju auta.
E da, hvala Marko na izračunu... u petak se vidimo....

I tako i ono malo novaca šta možda imam ode na tehnički, al eto kaj se mora teško je....


Ovaj siječanj je još gori od svih dosadašnjih iz još jednog razloga..... Moj muž je danas otišao na teren u Zadar na cijelih 10 dana..... evo baš se čujem s njime i kaže toplo i sunčano..... a ti Nataša ćami u hladnoči .... naime nije to tak strašno al ja se jako jako jako bojim mraka.... pa prosudite situaciju sami....

Možda ću tih 10-ak dana tipkati po kompu, fejsu i blogu čisto da smetnem s uma da sam sama s djetetom...


Pozdrav

Post je objavljen 13.01.2009. u 10:02 sati.