Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brunosenna

Marketing

Kimi spreman da uzvrati u novoj sezoni




Kimi 7

Kimi Raikkonen kaže kako je loša 2008 sezona već iza njega i da je sprema za povratak u sami vrh Formule 1.

Svjetski prvak iz 2007 nije uspio u odbrani naslova prošle godine i nije uspio uhvatiti korak sa svojim timskim kolegom Felipe Massom koji se do samog kraja sezone borio za naslov prvaka. Brazilac je osvojio pet utrka, dok je Raikkonen uspio samo dvije završiti kao prvi.

No sada kad je Ferrari predstavio svoj novi bolid na Mugellu za sezonu 2009 nazvan imenom F60, Finac je čvrstog mišljenja kako je ovo novo poglavlje u njegovoj karijeri.

"Prošla godina nije bila baš ono što sam htio, ali to je sada prošlost i pokušat ćemo ponovo ove godine," kazao je Kimi. "Naravno, veliko je pitanje koliko će dobar bolid biti, jer su nova pravila dosta toga izmjenila."

"No mi smo uvjereni da bi bolid trebao biti jako dobar, u narednim tjednima vidjet ćemo koliko je dobar u usporedbi sa drugima."

Raikkonen je također mišljenja kao i mnogi drugi da će trebati neko vrijeme kako bi se naviknuo na novi izgled bolida, no kazao je kako mu se bolid zapravo sviđa.

"Izgleda drugačije zbog novih pravila, ali kada ga gledate malo duže vrijeme naviknete se," kazao je Finac. "Izgleda drugačije, ali izgleda dobro. Veselim se vožnji u njemu i da vidim kako ide."


Izvor - autosport.com

Post je objavljen 12.01.2009. u 21:14 sati.