..But thats not stardust on my feet - it leaves the taste thats bittersweet..,xx-stardustt-xx.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xx-stardustt-xx

Marketing

..But thats not stardust on my feet - it leaves the taste thats bittersweet..

oi!, ljudi..
kao sto vidite, ovo je post 2#..
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Nista se nije radilo ovih dana, osim sto skola jos postoji.. Naravno - mi skolarci - smo morali uci u [m]ucionicu i pretrpjeti.. Dan je poceo da sam se slucajno probudila u 6am i otisla se srediti.. Naravno ja patim od nesanice pa sam zaspala tek oko 4am - to znaci spavala 2 sata.. Prvih 10min na nogama nisam mogla otvoriti oci - i sad su mi crveno/ljubicaste - niti orijentirati se.. Par puta sam se posklizla, ali -zacudo - nisam pala..
Ja sam u svom domu poznata kao seprtlja, pa to sto sam skoro pala nije slucajnost..
Dan je prosao OK jer nisam vidjela svoju razrednicu, niti zensku iz matke.. Matematicarka mi je zakljucila 2 i pokvarila mi prosjek.. A ocjene su mi bile ovakve : 3,3, i ispravljena 2 u 4..
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Jucer sam vidjela starog.. Nadjemo se svake nedjelje, osim na Bozic, kad otidjemo na rucak u vikendicu u Racjoj Vasi [na Cicariji] sa ostatkom njegove porodice..
Moji starci su se rastali ovog ljeta.. To mi nije tesko palo iz 3 razloga - 1.Dosadilo mi je slusati kako se stalno svadjaju.. 2.Dva mjeseca prije nego su se odvojili [nisu sluzbeno rastavljeni] on je bio u Afganistanu 6 mjeseci, pa kad je otisao nije mi nedostajao... I 3.Mozda i najgluplji razlog:jer je lakse kad smo samo moja sestra, moja mama i ja same u kuci.. Bolje je biti sa zenskama..
Kao sto sam vec rekla moj tata je vojnik.. Moja stara isto radi u vojsci [ali papirologiju] i ima visi cin od njega.. Moj djed sa mamine strane i moj ujak su takodjer vojnici.. Moj tata je bio u Domovinskom ratu, u Afganistanu, i pocetkom 8. mjeseca ove godine ide opet u Afgan.. Treba mu lova da si kupi stan.. Nekad mi nedostaje, ali mi je najteze palo kad je otisao u Afgan.. Cijelu noc sam razmisljala o njemu, a sad opet ide.. To mi je ful krivo..
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Pretprosli mjesec mi je bio najbolji dan u zivotu.. To je bio dan kad sam se posvadjala sa mojom bivsom naj frendicom.. Tocnije to je bio 14.11.'08 oko 13.30h. Zapamtila sam ga kao poseban dan oslobodjenja.. Sve nakon svadje je krenulo na bolje.. Vise sam se druzila, imala kreativnosti...
Razlog svadje je bio to sto je ona bila paranoicna.. Mislila je da ja otkrivam njene tajne drugoj prijateljici, tocnije njenoj neprijateljici.. Njih dvije posvadjale su se tako da su se zaljubile u istog decka, onda su si obecale da niti jedna nece prohodati s njim [ja znam detalje jer sam bila 100% prisutna] sve u svemu ta bivsa frendica je sljedeci dan prohodala sa tim istim deckom..
Ja i ona smo se posvadjale pod izlikom da sam ja otkrivala njene tajne.. To se radilo o tajni koju su svi znali, a i prije je rekla mojoj pravoj prijateljici [onoj s kojom se ona posvadjala].. Tako je mislila za vise tajna, ali napominjem mislila.. Tako smo se posvadjale.. 2# razlog je bio jer sam je tracala.. Ja sam joj prije rekla sto o njoj mislim, a to zato jer sam rekla sto o njoj mislim ona je znala.. Iato je ona ucinila meni, ali se ja nisam ljutila jer sam ja ja i ne smeta mi kad netko kaze o meni sto misli, ali je vazno da govori istinu..
Nakon svadje je pocela govoriti lazi o meni [da sam ja plakala kad smo se posvadile.. A ja placem samo mami tako da zaboravi kad se posvadimo.. LoL] naravno nitko nije povjerovao u lazi jer me svi poznaju..
Sljedeci dan se desila ironija: Pitala me dali cu doc na njen rodjendan koji se odrzavao sljedeceg dana.. Nakon svih lazi i paranoje mislila je da cu joj stvarno doc.. Naravno, nisam..

To je to, dame i gospodo.. Nadam se da nisam bila dosadna..
Pozz i ciju-ciju i kissi-kissi.. LoL

Post je objavljen 12.01.2009. u 14:06 sati.