Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

završeno dvoransko prvenstvo Hrvatske

Zadar umotan u bilo

Hajduk piše najljepše stranice svoje klupske povijesti..!! Druga uzastopna pobjeda nad Dinamom dala je naslutiti da će ovo biti Hajdukova večer..!

Image and video hosting by TinyPic

Pobjednički niz se nastavio-preko Dinama koji je počašćen 'petardom' u polufinalu,pa do finala u kojem je nadigran domaćin Zadar-najugodnije iznenađenje- s 4:2. u ovom veselju zaboravit će se na sve one ružne povike i moguće sukobe.

Image and video hosting by TinyPic

A, i kakva bi to bila utakmica bez navijačkih tenzija? (iako ono vrijeđanje u smislu ''zagrebačke delije'' ne odobravam!!!). ali bilo je i lijepih stvari-tragično preminulom zadraninu Hrvoju Čustiću posvećen je minutni pljesak koji je u trans bacio sve-pa i igrače na terenu...

Image and video hosting by TinyPic

Hajduk je potvrdio dominaciju na turniru i što se trofeja tiće-Gabrić kao najbolji igrač turnira,a Ibričić najbolji strijelac..Leže mu dvoranska..Velemajsorski...!!

Image and video hosting by TinyPic

Cijela je dvorana ''disala'' za Hajduk,to je bilo i više nego očito. jako mi je žao što nisam imala prilike biti dio tog vrhunskog spektakla..

Image and video hosting by TinyPic

Ovo je lijepa nagrada za sve one crne dane koji su iza kluba Majstora s mora...no, ne treba sad misliti na to već na feštu i činjenicu kako je samo nebo granica! Sad s još većim nestrpljenjem iščekujem(o) derbi na Poljudskoj ljepotici..sudeći po vatrenoj atmosferi u Zadru, Poljud će gorjeti..!!


Post je objavljen 11.01.2009. u 20:01 sati.