Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pussycatdollsfan

Marketing

Neke vijesti koje su trebale biti prije obavljenje :D

Nakon što je započela suradnju s kanadskom tvrtkom La Senza u proljeće ove godine, grupa Pussycat Dolls izbacila je novu kolekciju donjeg rublja. Uvertira u novi poslovni pothvat bio je Tjedan mode u L.A.-u kad su popularne pjevačice prezentirale rublje Shhh s potpisom Robin Ann.
La Senza je velika kanadska grupacija, a na tržištu su se pojavili 1990. godine i otada bilježe vrtoglavi uspjeh, otvorivši više od 300 trgovina samo u Kanadi i oko 430 trgovina u svijetu. La Senza ima četiri branda: La Senza, La Senza girl (za tinejdžere), La senza Express (donje rublje) i La Senza Spirit.
Linija donjeg rublja podsjeća na chip&sheek stil koji godinama njeguje Robin Antin, a u kojem se mogu prepoznati mnoge tinejdžerice kojima je ova kolekcija u prvom redu i namijenjena. Poruka nove kolekcije je jasna: zabava, moda i ples.
Nova kolekcija je izazovna, zabavna, i trendy. U svakoj ženi nalazi se jedna Pussycat Doll, kazala je Robin Antin.
Image and video hosting by TinyPic
slika sa revije

Poznati ženski bend Pussycat Dolls, moraju platiti 3.400 dolara zbog nedolične odjeće i ponašanja na koncertu u Kuala Lumpuru, glavnom gradu Malezije.
Njihov promotor je također kažnjen jer je dopustio da na pozornici izvode 'seksualno sugestivne' pokrete u toj islamskoj zemlji. Prema malezijskom zakonu izvođačice moraju biti prekrivene od ramena do koljenja u potpunosti. Ali, djevojke iz benda su nosile uske seksipilne haljinice koje su se zamjerile malezijskom vjerskom odboru za čuvanje morala.
- Vjerujem da način na koji su Pussycat Dolls izvodile svoj koncert prelazi sve granice pristojnosti, a njihova odjeća je pokazivala intimne dijelove tijela što je protivno našem zakonu - rekao je malezijski ministar kulture Rais Yatim.
Image and video hosting by TinyPic

Pusa i pozz svima!:)


Post je objavljen 11.01.2009. u 19:50 sati.