Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Inspiracije bez

Htjedoh još napisat jedan post, prije nego što počne drugo polugodište. Velim ja sad kad počne škola, nema tu zajebancije, budem se bacila na učenje, pisanje mature, sve u vezi škole.. Ajd da mi je i to vidit. Al ajd, valjda ću se potrudit, pa da sve super završi. fino
Vani snijeg neki dan napado da to nije bilo za povijerovat. Jedva sam do porezne na praksu stigla, po cesti i po snijegu.namcor
Ali baš je prejeben filing. I super mi izgleda sve tako bijelo.
Dio prakse sam odradila, još par dana pod proljetnim praznicima i mirna bosna. Sam treba opet dnevnik napisati. Al zar je to ikada bio problem??
Baš mi je snijeg bio onak super, neki afrodizijak hehe. Kasnije sam se s dragim išla grudati, radit anđele i tako to. Valjat se u snijegu. Gruda se nije dala napravit koliko je snijeg bio u raspadu, ali ok. Napravila sam par anđela. Baš si preljepi, ali crkle mi baterije na digitalcu, pa nisam mogla uslikati tu ljepotu (:
Valjala sam se u snijegu ko malo dijete. Poprilično sam se i smrzla, ali ono, definitivno se isplati. Čudno što se nisam razbolila.
Nisam baš nešt inspirirana da pišem, a piše mi se.
S dragim sve super. Preksutra nam je 2 tjedna. Je malo, ali stvarno je brzo prošlo i to i vrijeme prije nego što smo prohodali. Slažemo se bolje neg što sam mislila da se ja s nekim dečkom mogu slagat cool Sad ćemo vidjeti kako će to dalje ići i to, ali imam neki good filing.
Sinoć smo bili kod frendica na rođendanu. Tamo je bilo ok. Al svi su se nekud ubrzo razbježali, tak da smo i mi rekli onda otić malo u chivas pa u disko. Došli u chivas on poluprazan, al ok bila je prošla ponoć. Popili nekoliko pića i u disko. Bila je gužva nekako više nego inače u disku. Tak mi se bar činilo. Malo plesali i onda ošli sjest u separe. Stala muzika. Ja gledam WTF?? Kad ono opet se neka zvjerad počela klat. Gledala sam sa terase i navijala hehe. To u našem disku čovjek i kad gleda ne zna ko se skime tuče, jer stvarno svi sve udaraju. Redom izlazili van 'razbijači' i lijepo se razrijedio broj ljudi u disku. Muzika nastavila, ja reko curama ajmo sad plesat, ima mjesta dead. Došli dolje i nakon jedne pjesme opet ugase muziku. Došla murja, ja reko racija. Kad oni došli istjerat sve iz diska. Hahaha. Fajrunt u pola 3. Koji su to partibrejkeri. Rulje pred diskom koliko oćeš, nisam znala da ih unutra tolko stane. LoL. Bili još par minuta pred diskom i doma. A baš sam htjela pričekat tehnjavu da se isplešem lijepocry. Jbg. Došla doma ko naručena, taman počeo film koji sam u petak navečer gledala al sam zaspala. A zakon film. I jebiga opet sam zaspala. Hehe. Kolko sam spavala - spavala. Od sutra buđenje u pol 7. Tak da stignem popit kavu i spremit se kak treba. Ujutro sam uvijek duplo sporija nego inače.
E da, stari miš mi skroz bio u banani i ja pametna odem u dani i kupim drugi. Kad miš ima obrnuti scroll..kajgot..kad skrolaš gore on ide dolje kad skrolaš dolje on ide gore. haha.što je najtužnije već sam se nekako na to navikla. A kad uzmem normalnog miša u ruku onda ću zbunjeno gledati šta s njim ne valja haharolleyes
Uglavnom to bi bilo sve za ovaj put. Puno sam i napisala za osobu koja nema inspiracije. hehe

I naravno pjesma, koja mi je zadnjih dana najbolja:


Lepa Brena
Pazi kome zavidis

Stajala sam tamo srecna i sama
slobodna, nikome kriva ni duzna
a ona se ljubila sa tobom
i ne znam zasto cinila se tuzna

I cega sam bila tako zeljna
ni sada ne vidim
a poceh na tebi da joj
da joj zavidim

Ref.
Znala sam o tebi, znala sve
pala ti na grudi ledene
tamo samo kamen kuca
tu gde ljubis, koza puca

Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis


Stajala sam tamo srecna i sama
i mogla sam tako bar jos pola veka
a kada sreca dosadi coveku
iza ugla nevolja te ceka

Ref.

Oko moje, znali smo
dobro sta radimo
da uzalud trazimo
ono sto vec imamo


I da cu sutra opet biti sama
i da jutro menja sve
sve sam to znala, al' srce kuca
i kada slomljeno je


zwani.com myspace graphic comments


Post je objavljen 11.01.2009. u 16:47 sati.