Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marija133

Marketing

evo i mene

Eh moram i to tj ako ne znate napisati post.
Heh a sta da kaze sutra skola uf ne,ali je i ok zato sto idemo poslje podne.
Mozda obrisem chat zato sto dolaze budale koje kakve.
I tako ne mgu na MSN zato sto mi ne radicrycrycrycrycrykako tuzno.
Sestra mi ga mora instalirati tj prvo skiniti s interneta pa tek onda.
Ah u ovo postu neci stavljati slike na vrh glave su mi,ali i neznam koje da stavim.
Hvala ljudima koji komentiraju a to su Lida i Kiki Katarina najvise one ostavljaju komentare,
Eh jucer smo isli gledati mali nogomet u novu dvoranu na tehnikumu bilo je super igrale su cure svaka cast.
Ali nazalost igrale su samo jednu u takmicu prije vinala igrala je i moja seka Ivana dala je i gol joj kako sam bilasretan
Neznam sta da napisem.
Eh sad opet ispiti odgovaranja diktati zadacnice zasto nam nisu produzili parnike al ce biti plakanja kad dobijemo losu ocjenu a jojcrycrycrycrycrycrycrycrycry tako je to.
Idem sutra posljepodne u skolu ja se nadam.
A kad budem isla u jutro ko ce se mocu ustati sad sam navikla da spavam do 12h boze nisam si to trebala dopustiti danas sam zaspala na rucak eh pa su me dosli budit onda sam gledala fil na novoj bas je bi super.
Eto to je to idem ja sad javljati ljudima da imam novi post ako mi se bude dalo a sta da kazem dosta je i ovo sto sam napisala u ovom posti sama se sebi cudim sto pisem sve duze i duze postove ah i to je zas ljude kako neko kaze mora se i to u zivotu nekad napraviti hehehehe.
Eto ja kazem idem sad i jos pisem,ali neka nema veze nek imaju ljudi sta da cutaju samo bi preporucila LIdi i Kiki d pisu malo duze postove i da pricaju malo vise sta im se događa u zivotu,ali nema veze.
Joj da znate kako je kod nas hladno snijeg je pado uh uh uh smrzla sam se kad sam isla do konzuma a onda poslije sam isla na rođendan e da dojmovi s rođendana.
Ovako kad smo svi dosli bilo je malo tiho ali poslije igrali smo neku igru slicno kao monopol samo sto je cilj izgubiti sve novce a u monopolu dobtiti vise znate kako je igra super onda smo igrali bocu istine bilo je istina,laž ili zapovjed ja sam uvjek birala laz ili zapovjed istinu nikako di da govroi mjos to mila majko hehehehe malo je glupoi sto iima istina a kad kazem laz uvjek me pitaju glupa pitanja uh ja tamo najbolje postavljam ali nisam bila dugo je sam isla gledati utakmice.
Zato sto mi je sestra igrala a da nije nebi ja ni osla heheheheh zaqto sto mi je kuca preko puta sam prođem brdo ali ona je druga ulica.
Eto nisam nista slikala zabrovila sam fotoaparat nadam se da sam dobro napisala tako da nece bitri ni jedna slika.
E jel gledate Rebelde na novoj meni je ta setija bas dobra lai ne gledam svaku epizodu zato sto je puna kuca,dadilja i tako te na RTL i malo mi je glupo sto su u isto vrijeme,ali nema veze eto ajd idem ja sad pozzzzzzzzzzz.

Post je objavljen 11.01.2009. u 15:44 sati.