Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

U EKSPLOZIJI PLINA TEŠKO OPEČENA

SARAJEVO

U eksploziji plina teško opečena jedna osoba **** 17 vatrogasaca požar stavili pod kontrolu za 10 minuta **** vatrogasci spasili pudlicu koja je neozljeđena

Ejmi Hadrović (Amy, 44) u kritičnom je stanju nakon što je teško opečena u eksploziji plina koja se jučer oko 9.40 sati desila u ulici Hasana Kaimije na broju 21, u sarajevskoj općini Stari Grad. Nesretna žena nastradala je u prizemlju porodične kuće kada je, prema prvim informacijama, pošla da skuha kavu.

Nakon što su članovi obitelji Hadrović odvezeni u bolnicu, sarajevski vatrogasci počeli su gasiti požar u prizemlju njihove kuće. Na intervenciji je bilo 17 vatrogasaca koji su za desetak minuta vatru stavili pod kontrolu, da bi oko 11 sati požar bio potpuno ugašen.

Akciju vatrogasaca, uz brojne susjede, jučer su pratili Ekremov otac i još nekoliko članova obitelji Hadrović. Još u šoku, niko od njih nije mogao razgovarati s novinarima. Od susjeda smo saznali da je Ekrem duže vrijeme živio u Čikagu, gdje se oženio Amerikankom. Prije dvije godine sa suprugom i djecom vratio se u Sarajevo.

Vatrogasci su, gaseći požar, u jednoj prostoriji ispod stola pronašli psa, koji nije bio ozljeđen. Riječ je o pudlici porodice Hadrović, koju je preuzeo njihov prvi susjed. opširnije



Post je objavljen 11.01.2009. u 09:30 sati.