Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Koliko košta, toliko i vrijedi!!!..

Srna je najskuplji igrač Ukrajinske premier Lige!! Puno košta, ali vrijedi još više, bez sumnje!!
Transfermarkt ga je procjenio na ''skromnih'' 12,5 milijuna eura..Dok je Ogi Vukojević sedmi!
Juler ujutro bila je prozivka igrača-otrčali su par krugova po šumi u blizini baze dok je popodne je održan trening.slijedi lječnički pregled pa put na pripreme..

Image and video hosting by TinyPic

Snježne krajeve Srna i ekipa zamijenit će toplima jer je došlo do promjene plana priprema-planirani Izrael bit će zamijenjen Španjolskom (Valencijom), gdje će Shakhtar odigrati pripremne utakmice s Zurichom i Wislom…

Odmor-bilo je lijepo dok je trajalo wink


Image and video hosting by TinyPic

Što se završenog Srninog odmora tiće,Darijo je preko New Yorka skoknuo i do Londona gdje se družio sa reprezentativnim kolegama Kranjčarom,Modrićem.. – '' Proveo sam se sjajno, odmorio, daleko od svih naših opterećujućih tema i dilema''-izjavio je.


Ni slovo o navodnoj reprezentativnoj kapetanskoj časti..


Srna i Kovač imali su sjajan odnos,čuo se Darijo telefonski s njim, izrazio žaljenje zbog njegove odluke..ali i respekt..O navodnoj (?) reprezentativnoj kapetanskoj vrpci nije želio razgovarati;

Image and video hosting by TinyPic

'' Naravno da biti kapetan reprezentacije predstavlja jedan od najvećih dosega u karijeri svakog igrača. Biti kapetan Hrvatske je pak nešto iznad svih uobičajenosti te uloge jer se kod nas ta reprezentacija strasno doživljava. Neću biti licemjer pa reći da mi ne bi silno imponiralo biti kapetanom, ali nije u redu od mene da o tome govorim. Tko god bude kapetan,zaslužuje tu čast.. ''-izjavio je..

hmm..nije ni potvrdio,ALI NI DEMANTIRAO....?



Post je objavljen 10.01.2009. u 15:43 sati.