Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hitmaker

Marketing

oib? čip?

sakrij suzu hrabra budi moran poći skoro sviće, ti ne plači vilo moja, nemoj zalud suze liti, znaš da moru moran poći, znaš da tako mora biti!?!

ozdzvanjaju mi rječi neke klapske pisme s kompjutera i pitan se jer uistinu tako mora biti???

i prije nego što započnem s operacijom VELJAČA ( pripramama za prve ispitne rokove na faksu, nadam se ne i zadnje, ali )...

prelistavam jučerašnji jutarnji list i čitam: da su mogući kanditati za budućeg presidenta naše zemlje sadašnji ministra Šimonović ( koji je izmeđuostalog ne stranački čovik ), a kojeg iznimno cjenim ne zato što nije iz hdz-a nego zato što san ga viđa i prije na tv-u i po novinama... a to je manje više rijetko pogotovo zato što nija bija političar nego dekan nekog faksa, ako se ne varam... međutim što se tiče suprotnog kandidata s sdp-ove liste josipovića o njemu neman nikakvo mišljenje i ako bi prije glasa za sdp-ovog kandidata nego za hdz-ovog u omjeru 99:1 taj mi ne liči na osobu koja bi mogla predstavljat našu zemlju u svijetu, drugim rječima nema mi neke karakteristike za predsjednika od estetskih do drugih, mada san od onih koji viruju da odjelo ne čini čovika...

i ako pratin politiku, mada ne domaću nego stranu mislim da će hrvatski narod u očaju ponuđenih kandidata uspit izabrat onog pravog, valjda imamo još nekih godinu dana pa eto ostaje nada... mada ću ja tad imat 20-godina pa mislim moga bi se i ja kandidirat pa ko zna biti najmlađi predsjednik na svitu, bila bi mi iznimna čast s obzirom da imam nekih kvalitetnih programa ne za punjenje vlastitog džepa, nego za pomoć hrvatskom narodu...

inače satovi mi ne tribaju, ne volim ih... ali imati vlastitog vozača ne bi bilo loše, a putovati svitom... hm to je svima želja, zar ne?

ne znam kako vama, ali meni je stvarno ledeno postalo, toliko da niti neman volje izaći iz kuće, ruku na srce nije da nešto i izlazim, ali ovo je stvarno preledeno srića i Bog da se ne grijem na plin ka i ostatak nacije odnosno dobar dio... međutim naš premijer nas je uvjerava da će nas kriza zaobić... pa nije, priča je o tome da nema krize oko plina... ljudi se smrzavaju... pa eto bilo bi bolje da više ne priča o negativnim stvarima jer
izgleda da sve ono što on kaže desi se suprotno...

na net.hr sam pročita o tome da je netko uspija otkriti nečiji OIB! taj oib mi iden na ku* da oprostite na izražaju, što koga brige što ja imam i što ja posjedujem! zar bi jedan oib triba prikazivati moje financijsko stanje, da sam neki bogataš, a nažalost nisam da neki haker upadne u njihov servis i to otkrije, zar bi ja mora strahovat za svoj život, da me neko ne napadne, ne ubije, ne otme moje dite... ko meni jamči moju sigurnost, moju privatnost...? šuker? prosinečki? bilić? sanader?

pogledajte ovu definiciju: Osobni identifikacijski broj je stalna identifikacijska oznaka svake osobe, koju tijela javne vlasti koriste u službenim evidencijama u svakodnevnom radu i kod razmjene podataka. Osobni identifikacijski broj počinje se uvoditi i primjenjivati na području Republike Hrvatske od 1. siječnja 2009., stupanjem na snagu Zakona o osobnom identifikacijskom broju (Narodne novine broj 60/08).

ja ne znam da li naša vlada, ministarstvo financija ili ko već mene smatra pasom ili brojem, zar nije lakše da me čipiraju i tako prate svaki moj pokret, svaki moj korak!

ne gospodine Šukeru ja nisam pas i meni taj OIB ne triba... možete zadržati moj slobodno... jer ja san čovik još uvik... mada u ovoj državi očito nije tolika teška transformacija od čovika prema psu!!!

Post je objavljen 10.01.2009. u 10:14 sati.