Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeoskestranice

Marketing

PORUKE, PORUKE

Igram se sa kartama - anđeoskim naravno i opet poruka "Pitao si Boga i anđele "Što me čeka?" Ali, mi smo čekali da sam doneseš odluku i zbog toga u posljednje vrijeme osjećaš da si zaglavio. Razlog tvog zastoja je strah od donošenja pogrešne odluke."

Zanimljivo, istinito, da nadasve istinito. Tražiš pomoć i čekaš da se sve samo složi. Da netko drugi donese odluke pa poslije ako ti se ne svidi imaš nekoga tko će biti kriv i odgovoran za donošenje odluke. A mi sami smo jedini koji odlučuju o sebi i svome životu. Ne donijeti odluku je isto kao odlučiti da sve ostane isto. Svaki dan donosimo odluke, neke važne, neke malo manje važne. No nisu bitne odluke, bitne su posljedice koje svaka odluka nosi. Te posljedice mogu biti dobre, mogu biti loše. Neke posljedice ćemo vidjeti odmah, a neke možda za par dana, mjeseci ili godina.
Trebamo vjerovati sebi, duboko u nama skriveni su svi odgovori. Naše tijelo je najbolja antena da li smo na pravom putu ili ne. Imate grč u želucu, budite sigurni da odluka nije ispravna. Slušajte sebe i svoje tijelo. Ili se jednostavno upitajte "Kojim putem da krenem da bi bio bliže svojoj božanskoj svrsi?" Budite sigurni da je odgovor duboko u Vama.

Nadam se da ćemo ove godine lako donositi odluke (svaka odluka je ispravna samo je iskustvo drugačije) i uživati u lijepim posljedicama istih.

Post je objavljen 09.01.2009. u 11:37 sati.